Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Žive jaslice u Postojnskoj jami i Ljubljana 26.12. ili 28.12. za 150 kn!

Žive jaslice u Postojnskoj jami jedan su od najatraktivnijih božićnih doživljaja na svijetu. Čarobnih 90 minuta otkrivanja bajkovitog podzemnog svijeta nezaboravno je iskustvo za cijelu obitelj!

  • Super cijena
  • 22 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 29

  • Postojnska jama u vrijeme adventa postaje posebna pozornica sa svjetlosnim i zvučnim efektima, živim jaslicama, a dvorane i hodnici se pretvaraju u koncertne pozornice s kojih možete čuti pjevače i glazbenike uz veličanstvenu izmjenu svjetlosnih efekata
  • Uživajte i na advenstkom sajmu u Ljubljani među mnoštvom raznih štandova bogatih pravim delicijama i božićnim poklonima

Doživite blagdanski ugođaj slovenske metropole i razgledajte jednu od najpoznatijih spilja na svijetu!

Polazak autobusa iz Jastrebarskog u 08,00h, a iz Zagreba (Autobusni kolodvor peron 502-506) u 09,00 sati.

Vožnja Hrvatskom, te dalje kroz Sloveniju do ulaza u Postojnsku jamu i Predjamski grad. Razgled Predjamskog grada, najvećeg špiljskog dvorca na svijetu, upisanog u Guinessovu knjigu rekorda, a koji je izgrađen prije gotovo 700 godina u stijeni visokoj 123 metra.

U vrijeme adventa Postojnska jama postaje posebna pozornica sa svjetlosnim i zvučnim efektima, te živim jaslicama. Dvorane i hodnici pretvaraju se u koncertne pozornice pa sa svih strana možete čuti pjevače i glazbenike uz veličanstvenu izmjenu svjetlosnih efekata. Više od 150 lokalnih glumaca zajedno s vrhunskim glazbenicima svake godine priprema prekrasnu božićnu predstavu duboko ispod površine. Šesnaest prizora iz biblijske priče raspoređeno je po pet kilometara dugoj turističkoj stazi osvijetljenoj s 2100 šarenih žaruljica. Uz tradicionalni božićni sajam i fotografsku izložbu cijeli Park Postojnska jama oživljava u blagdanskom ozračju. Jama se obilazi vlakom i pješice, a obuhvaća kompleks podzemnih tunela, galerija i dvorana dug čak 24 kilometra.

Ne smijemo zaboraviti da je to dom čovječje ribice, te mjesto gdje možemo vidjeti mnoge tajne Zemljine prošlosti. 

Nakon razgleda Postojnske jame odlazimo put Ljubljane, glavnog grada Slovenije koji je u ovo doba godine odiše jednom pravom bajkom. Sa svih strana širi se slatki miris cimeta, medenjaka, kuhanog vina. Ovdje možete probati i poznatu slovensku poticu, pravu božićnu deliciju punjenu makom ili orasima i pečenu u pravim glinenim posudama.

Dolaskom u Ljubljanu predlažemo šetnju starim gradom gdje ističemo: Trostruki most, Prešernov trg, crkve sv. Nikole, Zmajev most, a možete se popeti i na stari Ljubljanski grad s kojeg se pruža prekrasan pogled na Ljubljanu.

Polazak iz Ljubljane u dogovoreno vrijeme. Dolazak u Zagreb i Jastrebarsko u večernjim satima.

 
Cijena uljučuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom
✓ turistički pratitelj tijekom putovanja
✓ razgledavanje prema programu
✓ jamčevinu i osiguranje od odgovornosti
✓ troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ Ulaznice u Predjamski grad i Postojnsku jamu - odrasla osoba 30,80 €, djeca do 6 godina 2 €, djeca 6-16 godina 20,0 €, djeca i studenti 16-25 godina 24,6 €
✓ osobne troškove koji nisu predviđeni programom
✓ putno osiguranje

Napomena:
✓ Uz vođenje na engleskom ili slovenskom jeziku, audiovodič za Predjamski dvorac uljučen u cijenu. (Božićna predstava je bez vođenja!) 
✓ U Postojnskoj jami je temperatura od 10 stupnjeva prisutna tijekom cijele godine.
✓ Pristup moguć ljudima s poteškoćama u kretanju
✓ Za državljane Republike Hrvatske je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica

 
Organizator ovog putovanje je turistička agencija AGRITOUR l (ID KOD: HR A-B-01-97591106) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

AGRITOUR Turistička agencija

Izimje 16,
Jastrebarsko, HR A-B-01-97591106, Hrvatska

www.agritour.hr

Dodatno predlažemo i...