Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zeolit klinoptilolit puder - mikroniziran i aktivan!

Zeolit je poznati 100% prirodni preparat za liječenje kožnih problema

  • Vrijednost188 kn
  • Popust50%
  • Ušteda94 kn
 • 94 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama
 • Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta

ZEOLIT – mineral budućnosti!

Čudesna svojstva minerala zeolita poznavali su još stari Grci te su ga zvali “kamenom života”. Danas je cijenjen izvor ljekovitih svojstava koja štite organizam od stresnog i nezdravog okoliša te ga Japanci s razlogom nazivaju “čarobni kamen”.

Sama riječ zeolit potječe od grčkih riječi „ZEO“ (ključati) i „LITHOS“ (stijena) što znači „stijena koja ključa“ i time je opisano njegovo vulkansko porijeklo

U prirodi postoji puno vrsta zeolita, minerala koji je nastao u dalekoj prošlosti pri procesu hlađenja vulkanske lave u moru. Stvorena tetraedarska struktura se sastoji od negativno nabijenih čestica, a mikronizacijom i aktivacijom zeolita se još višestruko pojačavaju ionako jaka antioksidativna i detoksikacijska svojstava.

Klinoptilolit je kristalna vrsta zeolita najučinkovitija za korištenje u ljudskoj upotrebi, a Zeo Medic zeolit sadrži 90-95% klinoptilolita, granulacije do 5 µm, te dodatno aktiviran s vrijednošću kationske izmjene od preko 180meq/100gr spada u sam vrh svjetske kvalitete.

Zagađenja iz okoliša i tretirana hrana svakodnevno napadaju naš organizam i smanjuju opću razinu zdravlja stanovništva u cjelini. Naš organizam ne treba još dodatno opterećivati raznim kozmetičkim preparatima punim kemije - zato se treba okrenuti k prirodi, jer dokazano je da priroda liječi.

Zeolit klinoptilolit puder mikroniziran do 5 mikrona i aktiviran, izuzetne kvalitete namjenjen svim kategorijama potrošača!

Zbog skroz prirodnog porijekla minerala, moguća je svakodnevna primjena i pogodan je za sve tipove kože!

Služi kao sredstvo za izradu kozmetičkih proizvoda!

✓ pomaže u uklanjanju akni i prištića
✓ prirodni način zatezanja kože i smanjivanja bora
✓ ubrzano uklanja herpes
✓ regulira znojenje i uklanjanja neugodne mirise nogu
✓ pomaže u smanjivanju oteklina i bola kod opeklina, žuljeva i uboda insekata
✓ ubrzava zacjeljivanje opeklina, rana i dekubitusa
✓ pomaže kod psorijaze i ublažuje svrbež
✓ sprječava širenje gljivičnih, bakterijskih i virusnih infekcija kože

Minerali djeluju kao aktivatori bioloških procesa, koji reguliraju rad enzima, vitamina, hormona i ostaih fiziološki aktivnih tvari, pa na taj skroz prirodan način koži kao najvećem ljudskom organu pomažu u njezinoj zaštiti i čišćenju.

Upute za uporabu:
Puder od zeolita (zeolit u prahu) posipati na oboljele dijelove kože više puta dnevno, a najmanje svako jutro i večer, najviše 5 puta dnevno – na očišćenu i dobro posušenu kožu. Paziti da se koža ne iritira trljanjem, brisati je s gazom ili drugom mekanom pamučnom tkaninom. Ako koža ima otvorena oštećenja (rane) treba primjenjivati sterilan postupak prema posebnoj uputi. Puder za kožu poželjno je dodati u sve kozmetičke kreme za njegu lica i tijela, jer ima izvrsni kozmetički učinak.

 

Detok-Eko d.o.o.

Logorište 31B,
Karlovac, Hrvatska

www.facebook.com/DETOX.EKO

Dodatno predlažemo i...