Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zeolit univerzalna krema za lice sa AntiAge učinkom!

Osvježite i obnovite kožu lica čudesnm svojstvima minerala zeolita

  • Vrijednost78 kn
  • Popust50%
  • Ušteda39 kn
 • 39 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Krema se brzo upija i vraća koži izgubljenu vlagu
 • Prilagođena svim tipovima kože

ZEOLIT – mineral budućnosti!

Čudesna svojstva minerala zeolita poznavali su još stari Grci te su ga zvali “kamenom života”. Danas je cijenjen izvor ljekovitih svojstava koja štite organizam od stresnog i nezdravog okoliša te ga Japanci s razlogom nazivaju “čarobni kamen”.

Sama riječ zeolit potječe od grčkih riječi „ZEO“ (ključati) i „LITHOS“ (stijena) što znači „stijena koja ključa“ i time je opisano njegovo vulkansko porijeklo

U prirodi postoji puno vrsta zeolita, minerala koji je nastao u dalekoj prošlosti pri procesu hlađenja vulkanske lave u moru. Stvorena tetraedarska struktura se sastoji od negativno nabijenih čestica, a mikronizacijom i aktivacijom zeolita se još višestruko pojačavaju ionako jaka antioksidativna i detoksikacijska svojstava.

Klinoptilolit je kristalna vrsta zeolita najučinkovitija za korištenje u ljudskoj upotrebi, a Zeo Medic zeolit sadrži 90-95% klinoptilolita, granulacije do 5 µm, te dodatno aktiviran s vrijednošću kationske izmjene od preko 180meq/100gr spada u sam vrh svjetske kvalitete.

Zagađenja iz okoliša i tretirana hrana svakodnevno napadaju naš organizam i smanjuju opću razinu zdravlja stanovništva u cjelini. Naš organizam ne treba još dodatno opterećivati raznim kozmetičkim preparatima punim kemije - zato se treba okrenuti k prirodi, jer dokazano je da priroda liječi!

Zeolit - univerzalna krema za lice sa zeolitom, maslinovim, bademovim i ylang - ylang uljem, pantenolom, vitaminom E

 

Pažljivo odabrani omjeri visokovrijednih sastojaka njegovati će vašu kožu kroz 24 sata. Krema se brzo upija i vraća koži izgubljenu vlagu. Prilagođena je svim tipovima kože.

Visoke koncetracije biljnih ulja badema i masline štite, umiruju i omekšavaju kožu, a pantenol i vitamin E, kao prirodni sastojci kože, dodatno vlaže kožu, umiruju iritiranu kožu, uklanjaju crvenilo i štite kožu.

Eterično ulje ylang - ylang (cananga odorata) jako dobro regulira rad lojnih žlijezda.

Zeolit je odličan antioksidans i detoksikator, pa se posebno preporučuje za njegu kože osoba izloženim vanjskim štetnim utjecajima.

Podjednako dobro njeguje masnu, suhu i zrelu kožu. U slučaju suhe kože krema se stavlja na mokro lice i treba je pustiti da se upije. Tijekom zimskog perioda krema se možete nanijeti i više puta tijekom dana.

 

Zeolit svojim karakteristikama ionske izmjene i selektivne adsorpcije dugoročno utječe na lokalni imunitet stanica kože. Stimulira proces regeneracije i olakšava obnovu i čišćenja dubokih slojeva kože, a ujedno pruža antioksidativnu zaštitu.

 

 

Detok-Eko d.o.o.

Logorište 31B,
Karlovac, Hrvatska

www.facebook.com/DETOX.EKO

Dodatno predlažemo i...