Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

WELLNESS PAKET DETOKSIKACIJE : klasična masaža tijela, Panthermal komora, maska za tijelo od zelene gline i piling tijela!

Osjetite brojne blagotvorne učinke svjetski poznate regeneracijske komore Panthermal i opustite se uz masažu u Wellness centru Aquathermal

  • Vrijednost450 kn
  • Popust56%
  • Ušteda251 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Prva regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj
 • Antistresni i blagotvorni učinak na organizam
 • Detoksikacija organizma i opuštanje mišića, povećanje energetskog nivoa
 • Pomlađivanje i obnavljanje stanica, anticelulitni učinak

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa u jedinstvenoj Panthermal komori s kisikom, ozonom i maskom od zelene gline, a zatim se opustite uz kvalitetnu masažu!

✔ detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuje voda, štetne i beskorisne tvari
✔ molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa
✔ aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički i antibakterijski

Zelena glina - Djeluje protuupalno i antibakterijski, čisti tijelo od svih nečistoća i djeluje protiv celulita.
 

Panthermal komora je prva regeneracijska komora s kisikom i ozonom u Hrvatskoj! Tretman u komori omogućuje objektivnu detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izaziva obilno znojenje na niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizma izlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik.

Tretman donosi: Antistresni i blagotvorni učinak na organizam; Detoksikaciju organizma i opuštanje mišića; Pomlađivanje i obnavljanje stanica; Anticelulitni učinak; Opuštanje i svladavanje svih vrsta umora; Povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa.

Nakon tretmana ozonom slijedi masaža cijelog tijela u trajanju od 40 minuta! Djelovanje masaže potiče cirkulaciju i uklanja napetost iz vašeg tijela, a također uspješno ublažava bolove u kralježnici, koja je danas česta pojava.

U svom ugodnom i opuštajućem ambijentu, Aquathermal idealno je mjesto za rješavanje organizma od stresa, neželjenih učinaka modernog života, bijega od svakodnevice i dovođenje tijela u zavidnu formu!

Napunite se energijom u Wellness centru Aquathermal!

Wellnes Centar Aquathermal

Samoborska cesta 78,
Zagreb, Hrvatska

aquathermal.hr

Dodatno predlažemo i...