Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

WELLNESS DAN ZA DVOJE: 2 klasične masaže tijela + 60 min u infracrvenoj sauni!

Preporodite tijelo i duh u Wellness centru Aquathermal

  • Vrijednost700 kn
  • Popust50%
  • Ušteda351 kn
 • 349 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Ponuda se odnosi na 2 osobe
 • Tokom masaže čovjek se psihofizički relaksira, brže i lakše oporavlja od raznih zdravstvenih poremećaja.
 • Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa

Dođite u Wellness centar Aquathermal u kojem vas čeka klasična masaža tijela u paru i 60 minuta korištenja infracrvene saune. Ponuda je namijenjena za dvije osobe pa podijelite s dragom osobom ovo predivno iskustvo!

Svaka masaža djeluje istodobno na naše fizičko i psihičko stanje. Tokom masaže čovjek se psihofizički relaksira, brže i lakše oporavlja od raznih zdravstvenih poremećaja.

Na mjestu primjene masaže, organizam reagira: porastom temperature na površini kože i u potkožnom tkivu, širenjem krvnih žila, većim lučenjem histamina i hormona, ubrzanom produkcijom kolagena, bržom razmjenom tvari u organizmu.

Posljedica tih reakcija je osjećaj opuštenosti, manje napetosti i bolova u tijelu. Naime mijenjajući našu fiziologiju ručnim pokretima u organizmu se popravlja cirkulacija, jača imuni sustav, uklanjaju se toksini i višak tekućine, opušta napetost u mišićima i zglobovima, smanjuju bolovi, učvršćuje i pročišćava koža.

Masaža puno brže uklanja umor i psihičku napetost od pasivnog ležanja i čekanja da umor prođe. Tokom masaže u organizmu se pojačano luči veća količina endogenih opijata među kojima je osobito poznat serotonin. Naime, stres i napetost ali i nepravilna prehrana, manjak kretanja mogu rezultirati manjkom serotonina tzv.hormona sreće, što za posljedicu može imati umor, tjeskobu, nesanicu, smanjen seksulani nagon, ubrzano lupanje srca i još puno toga.

 

Infracrvena sauna je malo zastupljena na našim prostorima pa se o njoj relativno malo zna. To je sauna napravljena od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrijavanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrveni zraci stvaraju toplinu koja vrlo prija našem tijelu. Priodan izvor IC zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Ako naše tijelo ne dobiva dovoljnu količinu IC svjetla od sunca, postajemo bolesni i depresivni. Dakle, infracrvena toplina je neophodna za zdravlje svih živih bića.

Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otkanjanje štetnih učinaka i toksina iz organizma i za pročišćavanje kože. Infracrvena sauna jača imunološki sustav. U medicini IC toplina se koristi za smanjenje bola u zglobovima, leđima i vratu, kod reume, artroze, neuralgije, smanjuje bol kod kroničnog umora i fibromijalgije, pomaže kod tretmana celulita, alergije i nekih kožnih oboljenja.

KROMOTERAPIJA - TERAPIJA BOJAMA I SVJETLA

CRVENA - Donosi toplinu, energiju, i stimulaciju, stoga je dobra boja za energiju, umor, prehladu, prohladne i pasivne ljude. Daje energiju srcu i krvotoku i potiče osjetila .

ŽUTA - Pročišćava krv, pomaže probavu i ima učinak čišćenja. Snažno potiče radost, donosi osječaj sigurnosti, kao snažan osječaj dobrobiti.

PLAVA - Hladna je boja koja umiruje . Smanjuje krvni tlaki smiruje disanje i srce. Pomaže u liječenju poremečaja spavanja i glavobolje.

ZELENA - je hladna boja koja pomaže smanjiti oticanje zglobova i tkiva , smiruje živčani sustavtijela.

LJUBIČASTA - povečava učinak ljekova, potiče pravilno funkcioniranje limfnog sustava i vrlo je korisna u menopauzi.

TIRKIZNA - mentalno opušta, može pomoći u reguliranju ravnoteže u sustavu pluća i debelog crijeva. Potiće duhovni rast.


Uživajte u dvoje u wellness danu u Wellness centru Aquathermal!

Wellnes Centar Aquathermal

Samoborska cesta 78,
Zagreb, Hrvatska

www.aquathermal.hr

Dodatno predlažemo i...