Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Vrhunske e.p.t.q. Skin Care Rx maske na bazi hijaluronske kiseline za trenutne rezultate!

Hit u svijetu sada i kod nas - maske “plahtice” za jednokratnu uporabu. Jednostavan i učinkovit tretman za kod kuće, s rezultatima koji će vas oduševiti na prvu!

  • Vrijednost295 kn
  • Popust20%
  • Ušteda59 kn
 • 236 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 11

 • Jedina maska koja sadrži 24 mg hijaluronske kiseline u istom obliku u kakvom se nalazi i u istoimenom fileru
 • Ova maska namijenjena je svim tipovima kože, balansira zadržavanje vlage i intenzivno hidratizira 
 • Hijaluronska kiselina ključna je u procesu starenja, odgovorna je za elastičnost kože, volumen kože te ima mogućnost zadržavanja vode

DNA technologies se bavi, kliničkim ispitivanjima i testiranjem medicinskih proizvoda, kao i zastupanjem, registracijom, promocijom, prodajom i razvojem inovativnih farmaceutskih i medicinskih proizvoda.

Klijentima i korisnicima nude se inovativne usluge i proizvodi koji svojim svojstvima i kvalitetom predstavljaju značajan napredak u estetskoj medicini i kozmetici. 

Novost na skincare tržištu je e.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask, jedina maska koja sadrži 24 mg hijaluronske kiseline u istom obliku u kakvom se nalazi i u fileru E.p.t.q. I savršeno vlaži kožu! 

Riječ je o korejskoj „sheet maski“ koja sadrži bogatu kremastu esenciju s hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidrataciju i umirenje, a čak tri vrste peptida hrane umornu kožu te osnažuju i poboljšavaju njezin elasticitet.

Hit iz Koreje Korejska je kozmetika u posljednjih nekoliko godina napravila veliki “boom” na zapadnom tržištu, a Europljanke su posebice poludjele za sheet maskama, tim genijalnim izumom s Istoka. Poseban uspjeh ostvarila je baš navedena e.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask, približivši se svojim učinkom efektu hijaluronskih filera, koji su jedan od najpopularnijih i najefikasnijih načina osvježavanja kože lica. I ne samo to – njihova redovita uporaba odlična je anti-age prevencija.

Naime, premda starenje kože ne možemo spriječiti, možemo ga prilično usporiti intenzivnom hidratacijom, a baš to je zadatak ove jedinstvene maske. Naime, uskratite li koži vlagu, proces preuranjenog starenja neizbježan je, a fine linije i bore počet će se pojavljivati mnogo ranije nego što ste to očekivali.

Korištenje ove maske možete pretvoriti u svojevrsni ritual opuštanja: pronađite neki miran kutak u stanu, pustite omiljenu glazbu, stavite masku na lice i prepustite se uživanju. Maska je natopljenim moćnim aktivnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju pa će tijekom tretmana uživati i vaša koža, i vaš um.


E.p.t.q. Skin Care Rx maska s hijaluronskom kiselinom čvrsto prijanja uz kožu i uspješno zadržava vlagu zahvaljujući visokokoncentriranoj hijaluronskoj kiselini koja će kožu učiniti elsatičnom i blistavo svježom.

Sadrži 24 mg bogate kremaste esencije s hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidrataciju i umirujuće djelovanje na kožu.

Tri vrste peptida „Bakreni tripeptid, EGF, FGF” hrane umornu kožu te osnažuju i poboljšavaju njezin elasticitet.

Ova maska namijenjena je svim tipovima kože, balansira zadržavanje vlage i intenzivno hidratizira.

Idealna je i za nanošenje nakon estetskih tretmana, poput lasera, pilinga i dermoabrazije.

E.p.t.q. Skin Care Rx maska na bazi hijaluronske kiseline:

✓ sadrži hijaluronsku kiselinu u obliku filera E.p.t.q. koja potiče hidrataciju
✓ poboljšava elastičnost i njeguje kožu s pomoću tri vrste peptida
✓ maska za lice koja ne sadrži sljedećih pet kemikalija: parabene, umjetna bojila,
mineralno ulje, sirovine životinjskog porijekla, benzofenon
✓ odobrio EWG, sigurni sastojci, pouzdan recept
✓ 100% prirodna maska za lice u maramici
✓ poboljšano prianjanje uz kožu
✓ 24 mg bogate kremaste esencije s hijaluronskom kiselinom
 

Način primjene:

Operite lice i na kožu nanesite tonik. Izvadite masku za lice iz vrećice i lagano je rastvorite. Maramicu stavite na kožu. Pritisnite je čvrsto uz lice i ostavite ju na licu 20-30 min, a najbolje dok se skroz ne osuši. Skinite masku i nježno umasirajte preostali serum kako bi se upio u kožu. Postupak ponovljajte jednom tjedno.


Hit maska za trenutačnu hidrataciju! Fine linije su smanjene i koža izgleda svježe, sjajnije, blistavije i pomlađeno!

DnA technologies d.o.o.

Razgled 18,
Zagreb, Hrvatska

www.dnatech.eu/

Dodatno predlažemo i...