Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Vodice, hotel Olympia Sky****+: 3 luksuzna dana za 2 osobe i 2 djece GRATIS od 1877 kn!

Odmor u kompleksu Olympia, smještenog 500 metara istočno od centra Vodica te 30-tak metara od mora, koji je idealan spoj tradicionalnog i modernog

  • Super cijena
  • 376 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 29

05.06.2020    2-4

  • 30 metara od mora, 500 metara od centra Vodica
  • Na 9. katu prekrasan infinity bazen sa fantastičnim pogledom na otoke i more
  • Jedinstveni užitak u Olympia Life wellness centru
  • Manifestacija Vodičkih žudija i Uskrsni doručak.

Kompleks Olympia, smješten 500 metara istočno od centra Vodica te 30-tak metara od mora, idealan je spoj tradicionalnog i modernog!
 
Preko 40 godina uspješnog rada predstavlja garanciju kvalitete, dok su potpuno obnovljeni te moderno opremljeni prostori i brojni sadržaji tu kako bi se gost osjećao u centru pažnje.
 
Olympia Sky hotel prve je goste primio 24. lipnja, a svečano otvaranje održano je 07. srpnja 2017. Hotel ima 148 smještajnih jedinica od čega je 19 apartmana. Hotel je izgrađen s najvišim standardima ekološke učinkovitosti i s brojnim pratećim sadržajima. Na 9. katu nalazi se natkriveni bazen s prekrasnim pogledom na zelene otoke, a novu dimenziju donosimo i u gastronomskom pogledu otvaranjem Sky restorana na 10. katu s odličnom a la carte ponudom. Olympia Sky spojnim prolazom povezan je s Olympia A zgradom te velikim restoranom i wellnessom. U svim sobama goste će dočekati kuhalo za vodu s kavom i čajem, boca vode, ogrtač i papuče. Jedinstven dizajn, toplo drvo, udobni tepisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji osjećati opušteno i zadovoljno.
 
Hoteli Olympia imaju čak šest bazena - četiri otvorena, jedan zatvoreni i jedan infinity na devetom katu Olympia Sky hotela. Jedan bazen posebno je prilagođen maloj djeci sa super toboganom za uživanje uz puno smijeha i zabave. Osvježite se pićem na pool barovima ili okrijepite slatkim ili slanim delicijama iz slastičarni. Na devetom katu Olympia Sky hotela nalazi se infinity bazen dimenzija 35x4 metra s fantastičnim pogledom na otoke i more. Uz bazen nalazi se i bar s hranom i pićima. Unutrašnji bazen nalazi se u sklopu wellnessa i njegova kvadratura iznosi 126 m2. Sve ležaljke i suncobrani uz bazene besplatni su za sve goste hotela. Svi bazeni se pune slatkom vodom i pod stalnim su higijenskim nadzorom.
 
Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno je naš wellness centar. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote! Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.
 
Posebnost Uskrsa u Vodicama čine Vodički žudije, momci koji odjeveni u odore rimskih vojnika uprizoruju njihovu ulogu u Isusovoj muci tijekom Velikog tjedna. Vodički žudiji postaju prepoznatljiv dio turističke ponude ovog kraja te svojevrstan brand o kojem se već priča i izvan lokalnih granica. Festival žudija počeo se održavati s ciljem prikazivanja uskršnjih običaja i običaja čuvanja Kristova groba, čime se pridonosi očuvanju tradicije, vjere, ali i kulturnoj i turističkoj promidžbi Dalmacije, Hrvatske pa i šire. 
 
Turistička zajednica grada Vodica za svoje građane i goste organizira piknik u Rakitnici za 1. Maj. Manifestacija se održava kod crkve Sv. Ivana, a sudjeluju klape i kulturna udruga Perlice koja će pokazati tradicionalne običaje spremanja divljeg zelja i pulente. Degustacija na mjestu.U 11:30 sa lokacije piknika kreće vođena pješačka tura do lokaliteta Arauzona. Piknik počinje u 10:00 sati, a za sve posjetitelje organiziran je prijevoz ispred hotela.
 
Vidimo se u Vodicama!

Hotel Olympia Sky****+

Ljudevita Gaja 6,
Vodice, Hrvatska

olympiavodice.hr

Dodatno predlažemo i...