Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Vlašić, Hotel Pahuljica****: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za 1.255 kn!

Hotel se nalazi na 1.235 metara nadmorske visine, na odličnoj lokaciji za zimske aktivnosti

  • Super cijena
  • 251 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 32

30.03.2020    2

  • Hotel Pahuljica je kategoriziran je sa 4 zvjezdice i smješten je uz početnu stranicu ski-lifta Babanovac na Vlašiću 
  • Planina jedinstva mnogih prirodnih vrijednosti, ne ostavlja nikoga ravnodušnim 
  • Korištenje wellness & spa

U sklad planine Vlašić uvrštena je Pahuljica, a to je hotel koji već svojim izgledom pa i poslovnom orijentacijom samo upotpunjuje postojeće vrijednosti planine.

Sve vrijeme, od početka rada do danas promoviramo ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele, gdje Pahuljica započinje svoju priču, zbog koje se svi ponovno vraćaju.

 
Od 32 luksuzno i komforno uređene sobe, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne, kapaciteta 75 ležajeva, sigurni smo se da će jedna od njih biti vaš dom, odnosno mjesto gdje ćete se osjećati kao kod svoje kuće.
 
 
Svaka od spomenute 32 sobe ima vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom, moderan i luksuzan namještaj, mini bar i SAT-TV. Ukoliko poželite odmor u četiri zida, ili se jednostavno umorite od svih aktivnosti koje pružaju Vlašić i Pahuljica, u vašoj sobi zagarantiran vam je mir i privatnost.
Room service također vam je na raspolaganju.
 
Vlašić
 
Planina jedinstva mnogih prirodnih vrijednosti, ne ostavlja ravnodušnim nikog i čini se, nikad. Vrijeme, godišnje doba, pa čak i kraći boravak, razlog su za trajnu i neraskidivu, gotovo intimnu vezu svakog ponaosob.
 
Takvim ga prije svega čini spoj gotovo nenarušene prirodne jednostavnosti, a ipak ljepote koju je i najvećim novcem nemoguće imitirati, i tu više nego u nečem drugom, reklo bi se, leži “šarm” ove planine.
 
 
Vlašić tako vješto, a zahvaljujući turističkim radnicima, prati trendove turističke ponude uvažavajući potrebe suvremenog čovjeka, a da pri tom ne naruši prirodan balans. No baš zato, ova planina zlata je vrijedna jer svoje mjesto mogu naći svi: planinari, sportisti, paraglajderi, ribari, ili tek šetači i ljubitelji prirode i čistog, a ovdje visoko vrijednog zraka, pa se s pravom boravak na Vlašiću tretira kao korištenje zračne banje.
Zato je to mjesto za zdrave i bolesne, djecu i starce, ali i poslovne ljude i omladinu. Jednako je ugodno tokom cijele godine, ljeti uglavnom uz Ugar, tipičnu planinsku rijeku, a ne ostavlja ravnodušnim niti obilazak Paljenika najvišeg vrha smještenog na 1943 metra.
 
Sva ova ljepota od Travnika, udaljena je 28 kilometara, a povezana uvijek prohodnim putem čak i u najtežim zimskim uvijetima, kada je visina snijega često i preko jednog metra.
 
 

Hotel Pahuljica****

Babanovac bb,
Babanovac, Bosna i Hercegovina

www.pahuljica.com/en/hotel-3

Dodatno predlažemo i...