Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Veli Lošinj: Apartman*** po izboru: 3 dana i 2 noćenja za 2 do 4 osobe od 400 kn!

Opustite se u miru i bez gužve na otoku vitalnosti i zdravlja!

  • Super cijena
  • 400 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

05.06.2019    2-4

  • Lošinj je poznat po jedinstvenoj klimi s čudesnim ljekovitim svojstvima
  • Apartmani su smeješteni u neposrednoj blizini centra grada

Osjetite miris i ljepotu Otoka Lošinja koji je poznat i po nazivu Otok vialnosti!

U suradnji s turističkom agencijom Val donosimo vam ovo odlično putovanje na prelijepi otok Lošinj!

Veli Lošinj smješten je na južnom dijelu otoka Lošinja, uz dvije susjedne uvale, u sjevernom podnožju brda Sveti Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, nekadašnjih kapetana, brodovlasnika i bogate gospode, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku.

Lošinj je poznat po jedinstvenoj klimi s čudesnim ljekovitim svojstvima. Odmah na prvu, ovdje vas zanese zavodljivi miris lavande, limuna, mirte i ljekovitog bilja kojeg na Lošinju ima zavidan broj. Ovaj ljekoviti zrak idealan je za oboljele od bolesti dišnih putova poput astme.

U vrtovima Velog Lošinja i velološinjskom parku, ispred današnjeg lječilišta, a nekadašnje rezidencije nadvojvode Karla Stjepana, ima više od 200 botaničkih vrsta. U neposrednoj blizini Velog Lošinja smještena je mala ribarska lučica Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.

 

Lošinj je poznat po jedinstvenoj klimi s čudesnim ljekovitim svojstvima. Odmah na prvu, ovdje vas zanese zavodljivi miris lavande, limuna, mirte i ljekovitog bilja kojeg na Lošinju ima zavidan broj. Ovaj ljekoviti zrak idealan je za oboljele od bolesti dišnih putova poput astme.

Na Lošinju je more čisto i bistro, a to su znali prepoznati i dobri dupini. Susret s njima, u lošinjskom moru, uobičajen je i čest, ali iznova neobjašnjiv i nezaboravno lijep. A moža jednog i ugledate kupajući se na bajkovitim plažama.

Plaža Zabodarski jedna je od najljepših lošinjskih „divljih“ plaža. Kamena je s nekoliko prekrasnih šljunčanih žalića, pogodna za obitelji s malom djecom. Okružena borovom šumom, gdje možete pronaći hlad, za toplih ljetnih dana.

Plaža Veli žal prva je lošinjska plaža koja je dobila prestižno priznanje Plavu zastavu. Plaža je šljunčana s laganim ulazom u more, a iznad prolazi šetnjica koja spaja dvije najljepše lošinjske uvale uvalu Čikat i Sunčana uvalu.

Što vidjeti?

Župna crkva sv. Antuna Pustinjaka - krasi centar Velog Lošinja. Barokna crkvica sadrži brojne umjetnine i orgulje graditelja Callida

Kula - datira iz 1445. godine, podignuta je radi obrane luke pred gusarskim napadima. Lik kule je i motiv na grbu grada, a danas je ovo muzejsko - galerijski prostor

Muzej Apoksiomena - arhitektonsko djelo koje veliča jednu od najljepših antičkih skulptura

 
Čekamo Vas na Lošinju!

Val putnička agencija

Zad Bone 16,
Veli Lošinj, Hrvatska

www.val-losinj.hr

Dodatno predlažemo i...