Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Valentinovo Budimpešta: dvodnevno putovanje 16.02. za 440 kn!

Obiđite slikovite gradiće na obali jezera Balaton, posjetite poznate vinske podrume Esterhazy, uživajte u mađarskoj gastronomiji i degustirajte neodoljivi marcipan

  • Super cijena
  • 66 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 4

16.02.2019    1

  • Dolazak u Keszthely, grad na obali jezera Balaton, jedno od najpoznatijih turističkih odredišta
  • Razgled muzeja marcipana i dvorca Festetic
  • Obilazak vinskog podruma u Szigligetu, i posjet baroknom gradiću Szentendre
  • Razgled Kraljice Dunava u pratnji vodiča

Upoznajte čarobnu Budimpeštu, Kraljicu Dunava... Obiđite slikovite gradiće na obali jezera Balaton, posjetite poznate vinske podrume Esterhazy, uživajte u mađarskoj gastronomiji i degustirajte neodoljivi marcipan!

1. DAN: ZAGREB - KESZTHELY – SZIGLIGET – BUDIMPEŠTA 

Okupljanje grupe na AK Zagreb (502-506) u 04:45h.

Nakon upoznavanja sa pratiteljem grupe, polazak prema MAĐARSKOJ. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. 

Dolazak u KESZTHELY, grad smješten na obali JEZERA BALATON. Grad je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Mađarskoj, posebno popularan među domaćom populacijom upravo zbog svog položaja na Balatonu, ali i zbog mnogih kulturnih i povijesnih atrakcija od kojih se posebno ističe veliki DVORAC FESTETIC, za čiju je igradnju zaslužna ugledna obitelje Festetic hrvatskih korijena. Po dolasku, odlazak u razgled dvorca, u pratnji vodiča. Kraće slobodno vrijeme za kupnju suvenira.

Okupljanje grupe i vožnja autobusom uz obalu jezera Balaton do SZIGLIGETA, gdje ćemo posjetiti vinski podrum Esterhazy Pince (prijava u agenciji, doplata na licu mjesta). Degustacija četiri vrste vina uz prezentaciju i mogućnost kupovine vina. Nakon obilaska podruma, okupljanje grupe i odlazak prema BUDIMPEŠTI. Dolazak u hotel. Mogućnost odlaska u panoramsku vožnju brodom po Dunavu uz čašu pjenušca (min 20 prijavljenih putnika). Noćenje.

2. DAN: BUDIMPEŠTA - ZAGREB

Doručak. Odlazak u razgled grada, u pratnji vodiča, autobusom i pješice. Otići ćemo na BUDIM gdje se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji ali i najljepši je LANČANI MOST preko kojeg se spuštamo u PEŠTU odnosno na peštansku stranu do najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade PARLAMENTA s oko 700 prozora – BAZILIKE SV. STJEPANA – nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi – TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA – AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM – gradski park tj. Varosliget...

Odlazak do najviše točke Budimpešte – brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi CITADELA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV ...

Slobodno vrijeme za uživanje na glavnom trgu VÖRÖSMARTY. Svakako posjetite legendarnu slastičarnicu Gerbeaud, popijte kavu i uživajte u romantičnom ugođaju. Prepuni dojmova, okupiti ćemo se i lagano oprostiti od Mađarske i krenuti prema mjestu polaska. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, očekivani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.

Cijena uljučuje:
✓ 1 noćenje u Budimpešti u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja sa doručkom
✓ lokalnog vodiča u Budimpešti
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ sve razglede prema programu te troškove jamčevine
✓ troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:
 ulaznice za dvorac Festetics i Vinske podrume
✓ vožnju brodom po Dunavu
✓ ulaznice navedene pod fakultativne nadoplate
✓ troškove osobnih narudžbi
✓ fakultativne sadržaje
✓ sve ne navedene troškove
✓ skretanje s rute
✓ putno osiguranje

Fakultativna nadoplata:
 ulaznica za dvorac Festetics (doplata na licu mjesta, prijava u agenciji, uz min 20 prijavljenih): 8,50 €/osoba
✓ posjet Esterhazy podrumima i degustacija 4 vrste vina (doplata u agenciji, min 20 prijavljenih): 8,0 €/osoba
 vožnja brodom po Dunavu uz čašu šampanjca (doplata na licu mjesta, prijava u agenciji, uz min. 20 prijavljenih): 13,00 €/osoba

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Smart Travel (ID KOD: HR-AB-01-070116312) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Smart Travel

Medveščak 89,
Zagreb, HR-AB-01-070116312, Hrvatska

Telefon:(01) 2862 899 (pon-pet: 9-16 h)

info@smart-travel.hr
www.smart-travel.hr

Dodatno predlažemo i...