Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

UZV koljena ili ramena u poliklinici Đurić!

Djelujte preventivno i smanjite mogućnost oboljenja i ozljeda koljena ili ramena uz specijalistički ultrazvučni pregled

  • Vrijednost400 kn
  • Popust35%
  • Ušteda140 kn
 • 260 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 17

 • Otkrijte neželjene promjene i poduzmite korake prema izlječenju
 • Nalazi su gotovi odmah
 • Ponudu mogu koristiti muškarci i žene

 UZV nam dopušta detaljno određivanje mjesta i razine oštećenja, te vam naši specijalisti ortopedi postavljaju detaljnu dijagnozu, kao i najbolja rješenja i mogućnosti liječenja.

Pregled traje kratko, ali znači puno!.

 
Ultrazvučni pregled, sonografija ili ehosonografija koristi malu ultrazvučnu sondu i gel kako bi tijelo pacijenta izložili  visoko frekventnim valovima zvuka. Ultrazvuk je sigurna i bezbolna dijagnostička metoda, a stvara slike unutrašnjosti tijela koristeči valove zvuka. Ultrazvučni pregled NE KORISTI ionizirajuće zračenje (kao röntgenske zrake). Kako se ultrazvučne slike stvaraju u realnom vremenu, ultrazvukom je moguće prikazati i strukturu i gibanje unutarnjih organa, kao i protok krvi u krvnim žilama.
 
Kako bi se pravilno i točno odredila oštećenja ili ozljede, potreban je specijalistički pregled kod ortopeda specijaliste. Takvim pregledom prvenstveno se procjenjuje stanje koštanozglobnog, tj. lokomotornog sustava, u ovom slučaju koljena , vrlo važnog zgloba u tijelu koje je sklono ozljedama i oštećenjima. 
 
UZV se pobliže određuje područje i razina oštećenja koljena, te se može detaljnije analizirati cijela unutrašnja struktura zgloba koljena. Ultrazvuk je postao neizostavan dio postavljanja dijagnoze, omogućuje pravovremeno i egzaktno dijagnosticiranje, adekvatne mogućnosti liječenja, te puno točnije prognoze oporavka mišićno-koštanog sustava koljena.
 
Ultrazvuk koljena se izvodi ultrazvučnom sondom visoke frekvencije kojom se šalju valovi kroz tijelo, a sonda zatim prima reflektirane valove i na taj način stvara sliku. Ova vrsta pregleda je namijenjena za analizu površinskih struktura područja koje se pregledava. Ultrazvukom se promatraju, odnosno pregledavaju isključivo meka tkiva, poput kože, potkožnog tkiva, mišića, tetiva, burze, te zglobne hrskavice i površine kostiju.
 
UZV ramena nam koristi u dijagnosticiranju i procjeni degenerativnih poremećaja zglobova (artritis), rotatorne manšete (impingment), rupturi ligamenta i tetiva, ozljede povezanih sa sportom, ozljeda vezanih uz rad, infekcija (kao što je osteomijelitis), tumora (primarni tumori i metastaze), bolova u zglobovima i kostima, oticanja ili krvarenje u tkivima i zglobovima, bol u ramenu, rupture mišića i ostalih patoloških promjena ramenog obruča.
 
 

Poliklinika Đurić

Martićeva 14 (4 kat),
Zagreb, Hrvatska

bit.ly/2FkI1xL

Dodatno predlažemo i...