Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvučni pregled abdomena i urotrakta u Poliklinici Svečnjak na Jarunu!

Pregledajte sve organe unutrašnje šupljine za samo 299 kuna

  • Super cijena
  • 320 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 2

  • Pruža dragocjene informacije o stanju unutrašnjih organa
  • Omogućuje uvid u veličinu, izgled i građu organa
  • Potpuno bezbolna pretraga
  • Nalaz je gotov odmah 

Ultrazvuk abdomena je jedna od osnovnih i nezaobilaznih dijagnostičkih metoda koja pruža dragocjene informacije o stanju unutrašnjih organa trbuha: žučne vrećice i žučnih kanalića, gušterače, jetre, slezene, bubrega, nadbubrežnih žlijezda, mokraćnog mjehura, prostate i krvnih žila trbuha. 

Ovaj pregled se radi u slučaju: bolova u trbuhu; promjena i bolesti jetre; upala i promjena žučnjaka; upala bubrega, smetnji pri mokrenju i pojave krvi u mokraći; nekih zaraznih bolesti; svih drugih stanja prema preporuci liječnika (npr. sumnja na kamenac u žuči ili bubregu, upalu slijepog crijeva, prisutnost krvi u stolici i sl.). 

To je potpuno neškodljiva i bezbolna pretraga koja omogućuje uvid u veličinu, izgled i građu promatranih organa. Većina pregleda izvodi se tako da pacijent leži na krevetu i oslobodi samo dio tijela koji se snima, u ovom slučaju abdomen. Liječnik prije početka snimanja nanosi gel koji sprečava prisustvo zraka između kože i ultrazvučne sonde. Prelaskom sonde preko organa na ekranu aparata vidi se izgled organa kao i eventualna odstupanja od normalne građe ili veličine. 

Za UZV abdomena preporuča se konzumirati zadnji obrok 6-8 sati prije pregleda, a dan ranije izbjegavati hranu koja napuhava (proizvodi zrak u crijevima). 

Napomena:
Ponudu je moguće koristiti u jutarnjim / prijepodnevnim terminima

 

Poliklinika Svečnjak brine o Vašem zdravlju!

Poliklinika Svečnjak

Kružna 49,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-svecnjak-jarun.com

Dodatno predlažemo i...