Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Doživite povijest na jedinstven način uz fantastični projekt koji Vam donosi Mali Grad!

Izložba koja će vas oduševiti detaljima i odvesti vas u neka druga vremena

  • Vrijednost72 kn
  • Popust50%
  • Ušteda36 kn
 • 36 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Prvi projekt ovog tipa u Europi, do najsitnijih detalja točne makete (u omjeru 1:75 ili 1:100) dvoraca i okolica + rijetko srednjovjekovno oružje u stvarnim veličinama
 • 15 maketa dvoraca iz čitavog svijeta + prikaz 2 bitke uz audio vodič na 6 svjetskih jezika s najzanimljivijim pričama i legendama
 • Prikaz izgleda danju,, navečer i noću, mogućnost najma video vodiča i povećala

Iako je otvorena tek krajem 2015. godine, ova jedinstvena izložba već je privukla puno pozornosti posjetitelja svih generacija zbog svojih brojnih posebnosti i prednosti.

Za početak, Mali Grad je prvi ovakav projekt u Europi. Tu je predstavljeno 15 modela zamkova iz 13 zemalja i 2 makete bojnih polja poznatih bitki koje su nastale nakon detaljnih analiza i brojnih mjeseci napornog rada kako bi se napravile savršene kopije i ručno oslikali najsitniji detalji dvoraca i njihove okolice. Samo ćemo napomenuti da lice svakog od vojnika (figurice vojnika su visine samo 3cm!) ima individualne, rukom oslikane značajke koje ćete moći vidjeti uz pomoć povećala (monokulara) koje možete tamo iznajmiti. Osim maketa koje su rađene u omjeru 1:75 ili 1:100, ova izložba nudi i pravo iznenađenje ljubiteljima srednjovjekovnog oružja koji će moći ne samo vidjeti nego i dodirnuti replike rijetkih srednjovjekovnih mačeva i drugog oružja, rađenih u omjeru 1:1 i po svom se izgledu se ne razlikuju od originala.

Zahvaljujujući zrcalima smještenim iznad samih maketa, moći ćete vidjeti i unutarnje detalje dvoraca, sa bunarima i skulpturama, labirintima i vrtovima. Uz svaku je maketu je obješena i fotografija pravoga zamka.

Iduća posebnost koja će vas oduševiti jest izmjena dana i noći - svakih 10 minuta se na izložbi polako gase svjetla, pa nastupa večer, a za njim i noć, u trajanju od nekoliko minuta. Prikazano je i vanjsko i unutarnje osvjetljenje dvoraca zahvaljujući ćemu je osjećaj mističnosti još intenzivniji.

Bez obzra na impresivnu vrhunsku tehničku izvedbu samih maketa, ono što daje najveću čar ovoj izložbi je audio vodič koji se može iznajmiti s ulaznicama. Na čak 6 svjetskih jezika ovaj audio vodič nudi najzanmljivije i najuzbudljivije činjenice o tajanstvenim dvorcima, hrabrim vitezovima i danas nezamislivim tradicijama. Posjetitelji mogu ne samo naučiti nešto novo, već i postati sudionikom neke povjesne epizode jer tekstove interpretiraju profesionalni glumci i popraćeni su glazbenim aranžmanima koji će vam omogućiti da uronite u drevne legende! Jedan audio vodič mogu koristiti dvije osobe.

 

Ne propustite priliku doživjeti povijest na potpuno drugačiji način, dođite u Mali Grad i otkrijte nov svijet!

Mali Grad

Topliška cesta 35,
8251 Čatež ob Savi, Slovenja

Telefon:+386 31 331 788

info@maligrad.si
www.maligrad.si/hor/

Dodatno predlažemo i...