Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tuheljske toplice: 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

Smještaj u Apartmanima Tuheljske + 2 cjelodnevne ulaznice za Terme Tuhelj

  • Super cijena
  • 758 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 32

20.12.2020    2

  • 2 ulaznice za cjelodnevno kupanje u Termama Tuhelj 
  • Atraktivan vodeni planet obiluje bazenskim i Spa sadržajima za sve generacije
  • Samo 40 km od Zagreba
  • Besplatni Wi-FI

Apartmani "Tuheljske" nalazi se u Tuheljskim Toplicama samo 40 km od Zagreba i 50 km aerodroma Pleso!

Gostima su na raspolaganju dvije moderno uređene smještajne jedinice. U neposrednoj blizini je i atraktivan vodeni planet Termi-Tuhelj koji obiluje bazenskim i Spa sadržajima za sve generacije.

Apartman 1 

Ova smještajna jedinica se nalazi u prizemlju i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc-om, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinja s pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzije 200x170 gdje spavaju dvije osobe. U istom prostoru se nalazi i veliki LCD TV 40" sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 40 m2 terase s integriranom pečenjarom za roštilj, peku ili sl. te veliki hrastovi stol za 12 osoba. Na tom prostoru je i privatna zbirka starih stvari. Apartman ima centralno grijanje sa podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane sa ****.

Apartman 2 

Ova smještajna jedinica se nalazi na prvom katu i obuhvaća: spavaću sobu s francuskim ležajem 200x160 cm, kupaonicu s wc, tuš kadom i podnim grijanjem, kuhinja s pećnicom, hladnjak sa zamrzivačem, grijačom pločom te perilicom posuđa, blagavaonicu, dnevni boravak s trosjedom koji se ujedno pretvara u ležaj dimenzije 200x170 gdje spavaju dvije osobe.  U istom prostoru se nalazi i veliki LCD TV 40"sa preko 150 programa. Toj smještajnoj jedinici pripada i 10 m2 balkona na kojem se nalazi caffe stol i stolice. Po dogovoru se koristi zajednička pečenjara za roštilj ili peku u prizemlju objekta. Apartman ima centralno grijanje sa podnim grijanjem kupaonice, klima uređaj i sef za dragocjenosti. Apartman je novo-opremljen prema visokim standardima za Apartmane sa ****.

Odmorite se u Apartmanima Tuheljske!

Apartmani Tuheljske****

Kumrovečka 5,
Tuheljske Toplice, Hrvatska

www.apartmani-tuheljske.com

Dodatno predlažemo i...