Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trst i dvorac Miramare: jednodnevno putovanje 11.04. za 199 kn!

Posjetite slikoviti dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave Illy

  • Super cijena
  • 30 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 9

11.04.2020    1

  • Razgled nekadašnje shopping meke i njegovih znamenitosti
  • Obilazak dvorca Miramare u kojem je često boravila carica Sisi
  • Prekrasne šetnice oko dvorca s kojih se pruža izvrstan pogled na grad i more
  • Obilazak grada i najznačajnijih znamenitosti

Autobusom iz Zagreba, Karlovca  i Rijeke!
 
Polazak autobusa s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 6:30, (Karlovac 7:00 – Petrol, Vrata Jadrana u 8:30) Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku do dvorca Miramare  slijedi razgled.
 
Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Maksimilijan 1860. godine. Samo sedam godina kasnije pogubljen je u Meksiku  kao meksički car.  Njegova supruga Charlotte, vratila se u dvorac i u njemu poludjela. Osim prostorija koje se obilaze, posebnu pozornost privlače i vrlo lijepi vrtovi koji okružuju sam dvorac. Neke priće govore o tome da je u dvorcu voljela odsjedati carica Sisi.
 
Nakon razgleda nastavljamo vožnju do Trsta, glavnoga grada talijanske regije Friuli-Venezia Giulia i obilazak njegovog središta: Via Mazzini – Piazza della Borsa – Piazza dell’Unità d’Italia – brežuljak San Giusto. Trst je postao pravi kulturni centar i više nije poznat samo po trgovini kao u nekadašnje doba.
 
Prošećite do sajma čokolade i uživajte u slatkim mirisima i okusima jedne od najomilljenijih delicija. Poslastica za gurmane- posjetite jedan od bolje opremljenih Restoran&delikatesa Eataly na rivi i uživajtenu sjajnoj ponudi hrane i vina. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, capuccino ili odlazak u shopping. Polazak iz Trsta oko 17 sati.
 
Cijena uključuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom prema programu
✓ razgledi prema programu
✓ turističkog pratitelja tijekom putovanja
✓ jamčevno osiguranje, organizaciju i provedbu izleta
 

Cijena ne uključuje: 
✓ ulaznice za dvorac
✓ troškove osobne potrošnje
✓ policu zdravstvenog osiguranja i od otkaza puta od strane putnika
✓ sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Obavezna nadoplata:
✓ ulaznica u dvorac Miramare: 12 € po osobi/odrasli, 8 € osobe od 18-25 godina, mlađi od 18 god. ne plaćaju ulaznicu  – plaćanje na licu mjesta

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Best Travel (ID KOD: HR-AB-01-080806214) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Best Travel

Ilica 49, galerija Obrtničke komore 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.besttravel.hr

Dodatno predlažemo i...