Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trst i dvorac Miramare: jednodnevno putovanje 16.02. i 13.04. za 199 kn!

Posjetite slikoviti dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave Illy

  • Super cijena
  • 30 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 6

13.04.2019    1

  • Razgled nekadašnje shopping meke i njegovih znamenitosti
  • Obilazak dvorca Miramare u kojem je često boravila carica Sisi
  • Prekrasne šetnice oko dvorca s kojih se pruža izvrstan pogled na grad i more
  • Obilazak grada i najznačajnijih znamenitosti

Posjetite slikoviti dvorac Miramare, razgledajte Trst - grad kojem poseban pečat daju impresivne građevine iz doba Habsburške monarhije i uživajte u okusu poznate talijanske kave - Illy!

Okupljanje grupe u 05:15 h i polazak u 05:30 h s Autobusnog kolodvora u Zagrebu (peroni 502-506), a iz Karlovca (Petrol) prema dogovoru. Polazak iz Rijeke je sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 07:40 h.

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe do TRSTA, sjevernotalijanskog grada smještenog u istoimenom zaljevu i nekadašnje omiljene shopping – meke. Po dolasku, odlazak u razgled jednog od najpoznatijih tršćanskih motiva – DVORCA MIRAMARE (u prijevodu sa španjolskog ''gledati more''). Dvorac je dao sagraditi habsburški nadvojvoda Ferdinand Maksimilijan 1 860 godine, a u njemu je svojevremeno često boravila i popularna carica Sisi. Osim samog dvorca i parka, zanimljive su i šetnice koje ga okružuju i s kojih se pruža izvrstan pogled na grad, more i okolicu.

Odlazak do grada, gdje slijedi šetnja uz obilazak najznačajnijih znamenitosti: PIAZZA DELL´UNITA – FONTANA 4 KONTINENTA - VERDIJEVO KAZALIŠTE – RIMSKO KAZALIŠTE – CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE – BRDO SAN GIUSTO. Slobodno poslijepodne za obilazak trgovina i uživanje u nekadašnjoj omiljenoj shopping destinaciji, a kada odlučite predahnuti, sjednite na kavu i probajte espresso ILLY. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska se očekuje u večernjim satima.

Cijena uljučuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ licenciranog turističkog pratitelja
✓ sve razglede prema programu te troškove jamčevine
✓ troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:
 ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
✓ ulaznicu za dvorac Miramare
✓ troškove osobnih narudžbi
✓ fakultativne sadržaje
✓ sve ne navedene troškove
✓ skretanje s rute
✓ putno osiguranje

Fakultativna nadoplata (prijava u agenciji, doplata na licu mjesta):
 ulaznica u dvorac Miramare: 12,00 € odrasli, 8,00 € (mladi od 18. - 25. godina), mlađi od 18. godina ne plaćaju ulaznicu

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Smart Travel (ID KOD: HR-AB-01-070116312) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Smart Travel

Amruševa 10/2,
Zagreb, HR-AB-01-070116312, Hrvatska

Telefon:(01) 2862 899 (pon-pet: 9-16 h)

info@smart-travel.hr
www.smart-travel.hr

Dodatno predlažemo i...