Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trajno uklanjanje dlačica diodnim laserom - najboljim na tržištu!

Bezbolan i najučinkovitiji tretman laserskog uklanjanja dlačica nogu i bikini zone u Medicinsko estetskom centru Venus by Lucija Šarić!

  • Vrijednost900 kn
  • Popust78%
  • Ušteda701 kn
 • 199 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 10

 • Uklonite neželjene dlačice uz pomoć vrhunskih lasera i spriječite njihov ponovni rast
 • Diodni laser je trenutno najjači laser za trajno uklanjanje dlačica
 • Nema mogućnosti razvoja nikakvih komplikacija 
 • Laser osigurava najbolje i trajne rezultate na potpuno bezbolan način

Želite se riješiti dlačica jednom zauvijek? Medicinsko estetski centar Venus nudi vam trajno uklanjanje dlačica diodnim laserom - trenutno najjačim laserom na tržištu!

Čovjek od davnina vodi bitku s nepoželjnim dlakama. Još od doba Kleopatre pokušavamo ih se trajno riješiti na razne načine jer nam predstavljaju veliki estetski problem. Sve dosad smo tu bitku gubili, no uz diodni laser nove generacije koji radi na tri valne duljine nepoželjnim dlakama je došao kraj.
Lasersko uklanjanje dlaka je medicinsko-kozmetički postupak kojim se svjetlosnom energijom diodnog lasera uklanjaju neželjene dlačice.
Energija lasera prodire nekoliko milimetara u kožu kako bi se dosegnuo korijen i dlačica. Svjetlost lasera se u dodiru s melaninom iz dlake pretvara u toplinsku energiju te se uslijed tog zagrijavanja (termolize) događa koagulacija krvi koja opskrbljuje matične stanice, dlaku i njen korijen. Dlaka nakon toga više nije opskrbljena hranjivim tvarima te raste još nekoliko dana i u konačnici ispada.
Diodni laser radi na 808nm valne duljine. Trenutno je najjači laser za trajno uklanjanje dlačica. Veća valna duljina omogućuje dublje prodiranje u kožu, teoretski izbjegavajući melanin u koži epidermisa i stoga cilja direktno folikulu. U teoriji duže valne duljine pomažu izbjeći oštećenje kože i pigmentacijske promjene koje se mogu dogoditi s kraćom valnom duljinom.
Diodni laser radi odlično na svim fototipovima kože i odličan je za tamnu, jaču dlaku. Ugodan tretman, bez boli, brz, jednostavan i što je najbitnije efikasan.
Mogućnost razvoja bilo kakve komplikacije (opekotine, ožiljci, pigmentacije) je svedena gotovo na 0%, zbog hlađenja kože i individualnog odabira programa prema tipu kože.
Tretman se izvodi svaka 2-3 tjedna, ovisno o debljini i boji dlačice i kože. Prije i za vrijeme izvođenja tretmana ne smije se izlagati suncu ili ići u solarij.

Okvirno trajanje tretmana: od 10 min do 60 min ovisno o zoni

Laser je najbolje rješenje za bezbolno i trajno uklanjanje dlačica. Kupite kupon, naručite se i zaboravite na borbu s dlačicama zauvijek!

Medicinsko estetski centar Venus

Maksimirska 94,
Zagreb, Hrvatska

www.venus.com.hr

Dodatno predlažemo i...