Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trajna šminka - iscrtavanje obrva ili usana mikropigmentacijom + GRATIS 1 korekcija!

Upotpunite ili ispravite svoje obrve ili usne i uokvirite izgled svog lica

  • Super cijena
  • 1500 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 2

  • Rezultati trajnog makeup-a dugotrajno su vidljivi 
  • Namijenjen je osobama koje žele prikriti određene nedostatke na licu  ili istaknuti određeni dio
  • Prilikom kupnje birate željeni paket

Ako niste zadovoljne sa svojim obrvama/ usnama, ako su obrve rijetke, presvijetle, loše počupane, usne tanke... onda mi imamo ponudu za vas!

Trajni make-up je tretman u kojem se pomoću sitnih iglica u gornji sloj kože utiskuju pigmenti boje, pa tako koža ostaje trajno pigmentirana. Ovaj postupak je sličan tretmanu bio tetovaže kojom se boje unose pod kožu, a njime je moguće sakriti ili ispraviti nepravilnosti odnosno istaknuti određeni dio lica.

Rezultati permanentnog makeup-a dugotrajno su vidljivi. Kada boja izblijedi, pigmentiranje se može ponoviti.

Namijenjen je osobama koje žele prikriti određene nedostatke na licu (prorijeđene obrve, nedefinirane usne, ožiljci…) ili istaknuti određeni dio, kao i osobama koje nemaju dovoljno vremena za svakodnevno nanošenje šminke, osobama koje u svakom trenutku moraju biti dotjerane i bez razmazane šminke, sportašicama, starijim osobama kojima se tresu ruke te onima koji su alergični na klasični make-up.

Mikropigmentacija se radi ultratankom akupunkturnom iglom i sofisticiranim kompjuteriziranim aparatom koji omogućava savršenu preciznost aplikacije mikropigmenata u kožu.

Iscrtavanje obrva, usana ili kapaka trajnom šminkom je bezbolan tretman, koji je pritom dugotrajniji, precizniji i sigurniji.

Danas je ukorak s trendovima, pojednostavljen, i služi isključivo u svrhu decentnog uljepšavanja s trajnim učinkom, a može se raditi bez obzira na tip kože.

LONG-TIME-LINER® Conture® Make Up najnaprednija je i najkvalitetnija trajna šminka na svijetu što je bilo presudno prilikom odabira uređaja kojim ćemo ovu uslugu pružati vama, našim klijenticama. Metoda je klinički ispitana, medicinski priznata i odobrena prema EFDS europskom standardu.

Trajni make-up – obrve

Ovom tehnikom moguće je popuniti praznine u obrvama, a sam tretman traje od 2 do 3 sata. Boju i oblik moguće je odabrati u suradnji sa stručnjakom, no ona je prvih nekoliko dana nakon aplikacije nešto intenzivnija. Konačni izgled obrve će poprimiti nakon otprilike tjedan dana.

Obrve se prvo iscrtavaju crtajući svaku dlačicu na mikroskopskoj razini i prateći pri tom smjer rasta prirodne obrve, a potom se sjenčaju tako da bi izgledale prirodno. Ukoliko je potrebno, postupak se ponavlja, a u cijenu su uključene i eventualne korekcije.

Trajni make-up – usne

Pigmentiranje usana može se izvesti tako da se samo iscrtava njihov rub ili se popunjavaju cijele usne. Ovaj postupak osobito se preporučuje osobama koje imaju tanke ili blijede usne, sa slabo vidljivim konturama, kao i onima s iskrivljenim usnama ili okomitim borama. Postupkom pigmentacije usana moguće ih je vizualno povećatin ili postići njihovu simetriju.

Beauty salon Anna

Cvjetna cesta 13,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/ZvonkaMajsen5/?modal=admin_todo_tour

Dodatno predlažemo i...