Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Thai masaža po izboru u salonu Siam Thai Massage!

Birate između: masaža vrata, ramena i leđa, uljna masaža, deep tissue masaža i Tajlandska masaža

  • Vrijednost110 kn
  • Popust30%
  • Ušteda33 kn
 • 77 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 23

 • Obnavlja energiju i smanjuje stres
 • Jača imunitet i liječi neke zdravstvene tegobe
 • Uživanje u mirisnoj masaži

Tajlandska masaža

Nastala u Indiji prije 2500 godina. Objedinjuje nekoliko elemenata i to akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija, a nalaze se 2 cm ispod površine kože. Cilj je Tajlandske masaže omogućiti protok energije te uspostaviti ravnotežu u tijelu. Masaže mogu biti blagog, srednjeg ili jačeg intenziteta. Vrlo su ugodne i opuštajuće. Tajlandska masaža je umjetnost dodira. Ona koristi duboki pritisak, tijekom tretmana terapeuti koriste palčeve, koljena te stopala... Pritisak njihovih dlanova na vašem tijelu pomaže vam da se opustite. Pokreti istezanja koji su uključeni u tajlandskoj masaži pomažu opuštanju, revitalizaciji i oslobađanju napetosti. Tradicionalna tajlandska masaža provodi se u ležećem položaju na strunjači, obuhvaća cijelo tijelo, počevši od stopala, a završava masažom glave, kako bi se izbacile "loše energije" s vrha. Tradicionalna tajlandska masaža je poziv da se probude sva osjetila i da se postigne sklad duha i tijela.

Back,neck and head oil massage
Tretman koji obuhvaća samo gornji dio tijela daje nevjerojatan osjećaj olakšanja. Kombinirajući razne masažne tehnike oslobađa svu napetost iz vrata i ramena te na taj način omogućuje poboljšanu cirkulaciju krvi što pospješuje dotok kisika u mozak. Može se izvoditi na masažnom stolu, na strunjači ili na stolici za masiranje.

Oil massage
Kod tajlandske masaže aromatičnim uljima primjenjuju se dugi pokreti, te duboki pritisci da bi se smanjila napetost mišića. Pritiskanje mišića dlanovima služi ublažavanju posljedice stresa i da bi se ponovno uravnotežio protok energije u tijelu Ulja koje se u tretmanu koriste smiruju, pročišćavaju i osiguravaju duboko opuštanje. Prije samog tretmana imate mogućnost intuitivnog biranja ulja sa kojim želite da Vas se masira.

Deep Tissue
Deep tissue masaža je tip masaže koji cilja na dublje i duboke slojeve mišića i vezivnog tkiva koji se također naziva i Fascia. Za razliku od npr. Švedske masaže, deep tissue je vrlo precizna i fokusirana i vaš će terapeut raditi na oslobađanju kroničnih napetosti mišića i strukturalnih promjena i prodirat će vrlo duboko u vaše tijelo.

Vidimo se na masaži!

Siam Thai Massage

Ulica baruna Trenka 13,
Zagreb, Hrvatska

www.zg-siam-thai.xyz

Dodatno predlažemo i...