Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Test intolerancije na hranu na 420 ili 540 prehrambenih namirnica koja uključuju gluten i laktozu!

Pomoću najnovijeg biorezonatnog uređaja obavite test intolerancije

  • Vrijednost1,100 kn
  • Popust73%
  • Ušteda801 kn
 • 299 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 33

 • Testiranje se obavlja pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja, Sensitive Imago 530CE
 • Rezultati testiranja dostupni su odmah nakon posjete centru, te će biti dodatno poslani na Vašu e-mail adresu

Imate li problema s probavom? Osjećate nadustost? Patite od kroničnog umora? Skloni ste čestim infekcijama? Problem Vam je nesanica? Teško gubite kilograme? Skloni ste aknama i ekcemima? Osjećate poteškoće s disanjem, vrtoglavicu ili šum u uhu?

Pomoću najnovijeg Sensitive Imago, biorezonatnog uređaja obavite test intolerancije na hranu koji obuhvaća testiranje na preko 500 prehrambenih namirnica koja uključuju gluten i laktozu, emulgatore, aditive, konzervanse, nitrate, nitrite, mikotoksine, teške metale i opterećenja iz okoline, te preporuku I savjetovanje.
 
Biorezonantni uređaj Sensitive Imago, dizajniran je najnovijom tehnologijom koja omogućuje izvanrednu kvalitetu dijagnoze stanja ljudskog tijela. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava namirnice koje opterećuju naš organizam. Testiranje je potpuno bezbolno i neinvazivno.
 
Testiranje funkcionira na sljedeći način: osoba sjedi, dlanove drži na metalnoj ploči, na ušima ima slušalice (preko njih se tijelu daje uputa, putem visokih frekvencija, koja tkiva ili organi se trenutačno analiziraju). Uređaj je spojen na računalo koje pohranjuje podatke skeniranja.
 
Test intolerancije na hranu pokazat će koje namirnice odgovaraju vašem organizmu, koje biste trebali isključiti, a koje jesti u umjerenim količinama kako bi vaš organizam postigao ravnotežu.
 
 
Što je intolerancija na hranu?
Intolerancija na hranu je škodljiva, često zakašnjela reakcija na hranu, piće, prehrambeni aditiv ili sastojak u hrani koji proizvodi simptome u jednom ili više organa i sustava, ali nije alergija na hranu.
Kod odraslih, neki oblik nepodnošenja hrane pogađa otprilike 20 posto populacije. Pritom se intolerancije javljaju kod 15 posto populacije, a alergije tek kod 2-5 posto osoba.

Najčešći simptomi intolerancije na hranu su:

✓ grčevi u trbuhu, nadutost, mučnina, vjetrovi, proljev, zatvor i sindrom iritabilnog
crijeva
✓ kožni problemi poput osipa, suhe kože, svrbeža, urtikarije, angioedema, dermatitisa,akni, psorijaze i ekcema
✓ respiratorni problemi poput suhoga kašlja, astme, nadražaja ždrijela, otoka nosne
sluznice, rinitisa ili sinusitisa
✓ neurološki problemi, a oni se očituju kroz glavobolju, migrene, vrtoglavicama i
omaglicu
✓ psihološki problemi poput tjeskobe, gubitka motivacije, lošeg raspoloženja, umora ili pak hiperaktivnosti
✓ simptom intolerancije na hranu može biti i pretilost
 
Najčešći oblici intolerancije na hranu nastaju uslijed nedostatka nekih probavnih enzima, a uključuju intoleranciju laktoze, fruktoze, alkohola i glutena.
 
Biorezonantni uređaj, Sensitive Imago, koristi tehnologiju 21. stoljeća u svrhu dijagnostike i terapije. Njegov rad temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava stanje našeg organizam, pojedinih organa i organskih sustava.
Test intolerancije biorezonantnim uređajem Sensitive Imago obuhvaća testiranje na ukupno 540 namirnica, gluten, laktozu, začine, aditive, emulgatore, konzervanse i teške metale.
 
Na temelju dobivenih rezultata određene namirnice izbacuju se iz prehrane na određeno vrijeme. Tijelo koje se oslobodilo opterećenja počinje bolje i kvalitetnije iskorištavati namirnice koje su dobre za njega. Poboljšava se cjelokupni metabolizam, probava, te se eliminiraju suvišno nakupljeni kilogrami bez dijete i gladi.
 
Preporučuje se neodgovarajuće namirnice ukloniti iz prehrane u trajanju od 3 mjeseca.
 
 

Virtus

Martićeva ulica 33,
Zagreb, Hrvatska

www.virtus5.com

Dodatno predlažemo i...