Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Terme 3000 Moravske toplice, Apartmani Prekmurska Vas****: 3 dana odmora za dvoje za 1108 kn!

Priuštite si trodnevni odmor u harmoniji s prirodom u apartmanima Trobentica A (2+1)

  • Super cijena
  • 170 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 11

11.10.2019    2

  • Jedne od najvećih toplica u Sloveniji
  • Poznate po ljekovitoj crnoj termonineralnoj vodi i atraktivnom vodenom parku
  • Apartmani čija arhitektura održava arhitekturne elemente tipičnom prekmurskog sela

Samo 140 km od Zagreba, bez vinjete magitralnim putem, usred divnih prekmurskih pejzaža čekaju vas Terme 3000 Moravske Toplice s 50 godišnjom tradicijom!

To su jedne od većih toplica u Sloveniji. Nadaleko su poznate po ljekovitoj crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf igralištu, atraktivnom vodenom parku te po odličnim wellness uslugama. Doživite čari trodnevnog odmora ispunjenog vodenim užicima u bazenskom kompleksu, opuštanjem u saunama i boravkom u prekrasnoj prirodi! 

Apartmansko naselje Prekmurska vas čine kućice čija arhitektura održava arhitekturne elemente tipičnoga prekmurskog sela. Na raspolaganju su apartmani raznih veličina koji omogućuju potpunu neovisnost i veću udobnost za one koji žele odmor bez rasporeda. Terme 3000 i prekmurske ravnice pružaju velike mogućnosti za aktivni doživljaj obiteljskog odmora.
 
Terme 3000 i prekmurske ravnice pružaju velike mogućnosti za aktivni doživljaj obiteljskog odmora. Raznolika ponuda bazenskih atrakcija će vas oduševiti! One nude spektar zabave za sve naraštaje. Od glasne i razigrane u jednom od najvećih vodenih parkova do smirene, revitalizirajuće, u okrilju krošanja velikih panonskih stabala i wellness centra. Sigurni smo da će vam se svidjeti atraktivni tobogani sa zvučnim i svjetlosnim efektima koji rade cijelu godinu! Jedinstvena crna termomineralna voda temelj je zdravstvene, wellness i kupališne ponude Terma 3000. Kulinarska ponuda lokalnih specijaliteta i cijelo ozračje izričito je prekmursko - opušteno i optimistično, što je preduvjet za savršen odmor.
 
Ova destinacija nudi vam i mogućnost uživanja u prekrasnoj prirodi. Napravite izlet po Vinskoj cesti Jeruzalem, posjetite Otok ljubavi i mlin na Muri, razgledajte lončarsku radionicu prošećite kraj Bukovniškog jezera koje sadrži energiju koja opušta, smiruje i revitalizira...
 
Provedite odmor u Termama 3000!

Apartmansko naselje Prekmurska Vas, Terme 3000 Moravske Toplice

Kranjčeva ulica 12,
Moravske Toplice, Slovenija

www.sava-hotels-resorts.com/sl/moravske-toplice

Dodatno predlažemo i...