Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tečaj trajnog laka - usvojite vještine u 1 dolasku!

Naučite sve o pripremi nokta, nanošenju i skidanju laka, te završnoj obradi uz uključene materijale - nadoplata za certifikat

  • Vrijednost1,000 kn
  • Popust70%
  • Ušteda701 kn
 • 299 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Jednodnevna edukacija u trajanju 2-3 sata
 • Materijali za rad su uključeni u cijenu
 • Certifikat o položenom tečaju možete dobiti uz nadoplatu

Tečaj trajnog laka 

Trajni lak je tehnika lakiranja noktiju koji traje i od dva tjedna do mjesec dana, ali to ovisi o brzini rasta noktiju! Ne koristi se rašpica i ne oštećuje se površina nokta kao kod gela, već se jednostavnom tehnikom trajni lak skida i stavlja novi.
 
Na ovom ćete tečaju proći kroz sve segmente primjene tehnike trajnog laka: od pripreme noktiju za trajni lak, oblikovanja noktiju, odstranjivanja kožice do lakiranja, odnosno nanošenja baze, boje i završnog sloja uz naglasak na zatvaranje nokta, te skidanje trajnog laka.
 
 
Na tečaju ćete naučiti: 
✓ osnove manikure
✓ pravilnu obradu nokta
✓pravilno nanositi trajni lak
✓ te o završnoj obradi nokta i skidanju trajnog laka
 
Sav potreban materijal i opremu ćete dobiti za vrijeme tečaja, a to uključuje: metalni potiskivač zanoktica, rašpicu, Nail Prep, primer, trajni lak u boji, završni sloj, odstranjivač trajnog laka, Gel Cleaner, blazinice, njegujuće ulje za nokte Cuticle Oil, rašpicu i lampu.
 
Ovo je tečaj koji vam omogućava da, bez puno prethodnog znanja o noktima, brzo savladate tehniku pripreme nokta za trajni lak, nanošenja boje i na kraju - postupak odstranjivanja trajnog laka.
 
BB4U - Beauty Bar & Academija je partner ovlaštenih zastupnika u RH za ARTDECO (Kameja d.o.o) i Magnetic Nails (Forma Moderna d.o.o), te je ovlašten za certificirane edukacije. Osim edukacija, nudi kompletnu uslugu vezanu za kozmetičke i frizerske usluge, njegu noktiju i ruku, medicinsku pedikuru i make up, ekstenzije trepavica, masaže, depilacije, tretmane mršavljenja i drugo.

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

goo.gl/hBNXWz

Dodatno predlažemo i...