Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sukošan, Apartmani Ive i Slave***: 2, 6 ili 7 noćenja za 2 - 6 osoba od 869 kn!

Izaberite termin koji vam najbolje odgovara od do 31.8. i prepustite se uživanju

  • Super cijena
  • 174 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

31.08.2019    2-6

  • Apartmani se nalaze 50 m od mora
  • Svaki naš apartman ima pogled na more i opremljeni su za ugodan odmor na moru

Sukošan je spoj tradicije i modernog, uređenih plaža i netaknute prirode – sve što vam treba za kvalitetan odmor i opuštanje. Dođite, uživajte i zaljubite se u Sukošan.

Želite li provesti ugodan odmor na moru onda ste svakako na pravom mjestu. Naša kuća za odmor se nalazi u mjestu Sukošan, Dalmacija. Kuća se sastoji od 4 apartmana, 2 apartmana od 40m2 i 2 apartmana od 60m2 i prekrasnom okućnicom. Svaki naš apartman ima pogled na more i opremljeni su za ugodan odmor na moru.
 
Mjesto Sukošan nalazi se u Dalmaciji. Poznat je po svojoj dugoj obali, prekrasnim uvalama i plažama. Najveće bogatstvo su gostoprimstvo i ljubaznost domaćina te razna kulturna i zabavna događanja. U blizini mjesta nalazi se 5 Nacionalnih parkova i 2 Parka prirode. Također blizina grada Zadra i ono najvažnije odlična prometna povezanost. Odlična gastro ponuda, i blizina mora čine Sukošan idealnim mjestom za odmor na moru. Također u mjestu se nalazi i ambulanta opće medicine i stomatološka ambulanta.
 
 
Nije pouzdano vrijeme nastanka Sukošana, međutim, njegov izvanredni zemljopisni položaj u zaštićenoj luci, nazvanoj Zlatna luka (Portus aureus) te još u moru vidljivim tragovima vile rustike na Barbiru, ilirske tvrđave na Vrčevu, starog rimskog vodovoda (Vilinski zid), neodoljivo ukazuje na mogućnost nastanka ovog naselja u doba rimskog vladanja na istočno jadranskoj obali
 
Želite li uživati u mirisima i okusima brudeta, domaćem vinu i pravoj dalmatinskoj “pismi“ – budite u Sukošanu krajem kolovoza. Svaka ekipa priprema brudet po svom tajnom receptu i sa ribom po želji. Kako bi svi probali tu deliciju kuha se „sukošanski brudet“ (150 – 200 kg ribe). Dok se brudeti kuhaju, svi se zabavljaju uz pjesmu i ples, a zaigra se i “na muru” – staru dalmatinsku igru koju još nazivaju i šijavica.
 
Veselimo se Vašem dolasku i ugostit ćemo Vas sa velikim gostoprimstvom!
 

Apartmani Ive i Slave***

Dr. Franje Tuđmana 139,
Sukošan, Hrvatska

www.apartmanisukosan.net

Dodatno predlažemo i...