Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sportska ili medicinska masaža tijela ili aroma, antistres masaža!

Oslobodite se toksina i blokada iz tijela, riješite se bolova i potpuno se opustite

  • Vrijednost250 kn
  • Popust60%
  • Ušteda151 kn
 • 99 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 15

 • Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma
 • Ovom tehnikom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva, ali i preventirati moguće ozljede

Sportska masaža

Ova masaža namjenjena je klijentima u razdoblju povećanih fizičkih napora te spotrašima. Sportska masaža ima primarni cilj ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To činimo smanjenjem mišićnog tonusa koji se prirodno povećava unutar treninga ili povećanog napora  te poboljšanjem cirkulacije, naročito one kapilarne. Naime, izvođenjem vježbi u mišićima se događaju mikro-traume mišićnih vlakana koja dovode do upala i bolova, a sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.
 
Sportska masaža nakon aktivnosti pridonosi uklanjanju štetnih tvari iz organizma, te svojim učinkom relaksacije mišića i smanjenjem količine mliječne kiseline u tijelu doprinosi bržem oporavku nakon sportskih aktivnosti. Ovom tehnikom mogu se sanirati manje ozljede mišićnog tkiva, ali i preventirati moguće ozljede. Kako se masažom pospješuje dotok krvi u mišićno tkivo, potiče se izmjena tvari te brža apsorpcija hranjivih tvari potrebnih za brži oporavak mišića nakon treninga. Sportskom masažom prije treninga, u kombinaciji s medicinskom,  zagrijavaju se mišići i pripremaju se za fizičke napore i na taj način se značajno smanjuju mogućnosti ozljeda.
 
Sportska masaža ne mora nužno biti izrazito jakog inteziteta, nego terapeutica fokus stavlja na individualne potrebe klijenta na kojem se primjenjuje masaža. Dovodi do osjećaja opuštenosti i posjeduje opće smirujuće djelovanje. Ovom tehnikom temperatura tijela se povisuje za 2-3 stupnja, dolazi do značajnog poboljšanja cirkulacije, te dolazi do hiperemije tih dijelova.
 
Medicinska masaža obuhvaća rad na nekoliko područja na tijelu kao što su mišići, mišićna fascija, potkožje i koža. Krajnji joj je cilj postizanje duboke dekontrakcije, tj. opuštanja mišića.

Djeluje se na velike mišićne grupe s ciljem reaktivacije krvotoka, postizanja reorganizacije mišićnog tonusa i neuro-mišićne distenzije. Oslobađajući mišiće napetosti poboljšavamo mobilnost zglobova, a time omogućujemo normalnu funkciju određenih dijelova tijela.
 
Izvodi se rukama zbog bolje cirkulacije krvi i limfe te djelovanja na mišićni i živčani sustav. Ako vas bole leđa ili neprekidno osjećate trnce u rukama vi ste i više nego odličan kandidat za medicinsku masažu.
 
Cijela metoda funkcionira tako da se prvo pronađe mjesto boli nakon čega se dubinskim pokretima nastoji poboljšati opće stanje.
 
 
Vidimo se!

La Camilla Beauty & nutrition centar

Ulica Miroslava Milića 1,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/La-Camilla-Centar-655049841624602/

Dodatno predlažemo i...