Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dr. Belak: Ultrazvučno praćenje plodnih dana - neizostavan pregled kod planiranja trudnoće ili poteškoća sa začećem za 325 kn!

Folikulometrija - obavite bezbolnu pretragu kod doktorice s titulom NAJDOKTOR za 2015., 2016., 2017. i 2018. godinu

  • Vrijednost600 kn
  • Popust46%
  • Ušteda275 kn
 • 325 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Ordinacija u kojoj se svaka žena osjeća sigurno
 • Moderna, dijagnostičko-terapijska ambulanta
 • Bliska komunikacija liječnika i pacijenta

Specijalistička ginekološka ordinacija dr. Snježane Belak mjesto je u kojem se svaka žena osjeća sigurno, mjesto u kojem se pazi na ženu poput najskupljeg cvijeta na svijetu i mjesto u kojem ćete dobiti vrhunsku ginekološku uslugu.

Dr. Snježana Belak 
Specijalist ginekologije i porodiljstva s preko 18 godina specijalističkog staža, završenim postdiplomskim studijem iz ginekološkog i trudničkog ultrazvuka te brojnim i stalnim tečajevima stručnog usavršavanja.

Specijalistička ginekološka ordinacije dr. Snježane Belak moderna je, dijagnostičko - terapijska ambulanta.

Folikulometrija - neizostavan pregled kod planiranja trudnoće

Folikulometrija je ultrazvučno praćenje rasta folikule u jajniku i oslobađanja jajne stanice. Folikul je mjehurić u kojem sazrijeva jajna stanica. Nakon što jajna stanica sazre, folikul puca te dolazi do izbacivanja jajne stanice iz jajnika u jajovod, odnosno ovulacije. 

Ova pretraga neizostavna je kod planiranja trudnoće. Preporučuje se obaviti ju i ako tijekom godine dana nezaštićenih odnosa ne dođe do trudnoće.

Folikulometrija se sastoji od uzastopnih ultrazvučnih pregleda koji se obavljaju 9., 11. i 13. dan menstruacijskog ciklusa. U prvom ultrazvuku vidi se dominantni folikul koji raste 2 - 3 milimetra dnevno do ovulacije. Promjer folikula pred ovulaciju treba iznositi 17 - 27 milimetara. 

Pregledom će se ustanoviti razvija li se folikul pravilno te postoji li potreba za daljnjim pretragama i za stimulacijom ovulacije lijekovima.

Ultrazvučni pregledi koji se obavljaju tijekom folikulometrije dovoljni su kako bi se ustvrdio pravilan rast i pucanje folikula (ovulacija). Prilikom pregleda mjeri se i zadebljanje endometrija (sluznice) maternice. Debljina endometrija maternice mora biti 7 - 8 milimetara kako bi moglo doći do trudnoće.

Pregled se obavlja ultrazvučnom sondom, u potpunosti je siguran i bezbolan. Kako bi pregled bio uspješan, potrebno je pratiti menstruacijski ciklus, to jest zapisati prvi dan menstruacije kako bi se mogao odrediti dan pregleda.

 

Specijalistička ginekološka ordinacija dr. Snježane Belak

Sokolgradska 5,
Zagreb, Hrvatska

www.ginekologija-belak.com

Dodatno predlažemo i...