Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Slovenija, Na Škaluc***: Wellness dan ili 1 noć s polupansionom za dvoje u kući na drvetu ili autohtonoj drvenoj kući od 510 kn!

Wellness u krošnjama uz panoramski pogled na bajkovitu prirodu! Opuštanje na 650m nadmorske visine uz 4 vrste sauna i hidromasažni bazen

  • Super cijena
  • 89 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 10

31.05.2019    2

  • Opuštanje na 650m nadmorske visine uz 4 vrste sauna i hidromasažni bazen
  • Osim wellnessa i prirode koja oduzima dah, na imanju u ponudi imaju i tri smještajna objekta

Zimska bajka na imanju Na Škaluc!

Ovo imanje rustikalnog izgleda nalazi se na brdu gdje jedna dolina gotovo poetično susreće drugu, okružena netaknutom prirodom na čak 600 metara nadmorske visine.
 
U sklopu imanja imate priliku uživati u jednom od najatraktivnijih wellnessa u Sloveniji. Smješten na čak 650 metara nadmorske visine, uz opuštanje vam nudi prekrasan panoramski pogled na okolicu. 
 
Luksuzno je opremljen te sadrži 4 vrste sauna; finsku, infracrvenu, tursku i bio saunu. Saune su napravljene za potpuni komoditet dvaju osoba, kako biste uživali u romantičnoj intimi. Tu je i veliki plivački hidromasažni bazen s dva odvojena dijela - za odmaranje i plivanje. 
 
 
Wellness također sadrži prostor za opuštanje s panoramskim pogledom te kupaonicom s tuševima. Sve sobe, uključujući i saune ostakljene su kako biste mogli uživati u pogledu na okolicu. 
 
Osim wellnessa i prirode koja oduzima dah, na imanju u ponudi imaju i tri smještajna objekta. :)
 
Jedna od glavnih atrakcija imanja je luksuzna, grijana kućica na drvetu. Boraveći u ovoj prelijepoj kućici imat ćete priliku doživjeti odmor kao iz bajke! Budit ćete se okruženi prekrasnim krošnjama i uživati u spektakularnom pogledu. 
 
 
Kupaonica u sklopu kućice je luksuzno opremljena; sadrži WC, umivaonik i stakleni tuš sa stropnom i zidnom glavom za tuširanje. Kućica je napravljena od kompletno prirodnih materijala, ali i dalje ima sve moderne pogodnosti za ugodan boravak. Prilikom gradnje korištene su kombinacije različitog drveta ponajviše hrasta, a vanjska fasada je napravljena od recikliranog drva starog čak 160 godina. 
 
Ništa manje bajkovit doživljaj nude i dva tradicionalna objekta, preuređena kako bi zadovoljila sve potrebe gostiju. Marof je preuređena tradicionalna kuća ovog kraja. Sadrži dvije udobne suite koje se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravaka, kompletno opremljene kupaonice te balkona s kojeg se pruža prekrasan pogled na prirodu.
 
 
Doručak i večera bit će vam poslužen u prizemlju kuće. Posebno je živo za vrijeme večere koja se služi kraj kamina. U prizemlju se također nalazi i zajednička kuhinja koju možete koristiti te šank i masivni stol za uživanje u večernjem druženju i zabavi.
 
Kozolec je doista jedinstvena vrsta smještaja. Radi se o 125 godina staroj, za Sloveniju tipičnoj zgradi koja sadrži panoramski wellness, te dvije udobne, kompletno opremljene dvokrevetne sobe. Sobe sadrže krevet, vlastitu kupaonicu te balkon. 
 
Vidimo se!
 

Na Škaluc***

Trobni Dol 33,
Šentrupert, Slovenija

www.naskaluc.si

Dodatno predlažemo i...