Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sistematski pregled za žene i muškarce u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled za 990 kn!

Krv i urin, EKG s očitanjem, spirometrija, pregled sluha i vida, UZV abdomena i dojki/prostate, pregled specijaliste i završno mišljenje

  • Vrijednost1,700 kn
  • Popust42%
  • Ušteda710 kn
 • 990 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Nalazi pregleda i UZV-a su gotovi odmah, krvna slika tokom dana
 • Pregled obavlja: stručni tim Ustanove za zdravstvenu skrb Vaš pregled

VašPregled je zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta. Obavite sve vaše preglede na jednom mjestu u jednom danu uz maksimalnu brzinu, individualan pristup, vrhunske stručnjake i opremu.

Poliklinika Vaš Pregled zdravstvena je ustanova koju 2016. godine pokreće sadašnji ravnatelj ustanove, dr.sc. Tomislav Madžar, i to kao savršenu sintezu dvije životne ljubavi i strasti, a to su medicina i sport. Smatrajući da sport treba ozbiljnu društvenu potporu zbog svih pozitivnih aspekata koje bavljenje sportom donosi čovjekovom mentalnom i tjelesnom zdravlju, a osobito u kontekstu izuzetnih sportskih rezultata na profesionalnim razinama koji promiču ugled naše zemlje u svijetu, poliklinika Vaš Pregled krenula je 2016. godine s ciljem da podigne kvalitetu zdravstvene skrbi o sportašima na viši standard koji bi odgovarao onome što sportaši nama kao društvu pružaju.

Danas, nakon svega nekoliko godina rada ponosni smo na reprezentativan centar za medicinu rada u kojem preglede obavljaju radnici svih profesija, a posebno smo ponosni na centar za sportsku medicinu u kojem pretrage, dijagnostiku i liječenje obavljaju vrhunski profesionalni sportaši svjetskog kalibra te najvrijedniji članovi društva koje imamo, a to su naša djeca, budući naraštaj sportskih velikana i zdrave nacije o kojoj moramo i želimo skrbiti na odgovarajući način.

Sistematski pregled

Sistematski pregled obuhvaća detaljan pregled pacijenta i provjeru vitalnih organa te predstavlja neizostavan element za rano otkrivanje bolesti, što omogućuje ranu dijagnozu i znatno veći postotak uspješnosti liječenja pacijenata. Sistematski pregled, uz ranu dijagnozu i liječenje, ima i neizostavnu preventivnu ulogu kod utvrđivanja naznaka novih oboljenja koja pravovremenom reakcijom mogu biti potpuno spriječena. Pregledi su individualno prilagođeni životnoj dobi, spolu i načinu života pacijenta, a mogu biti kreirani i kao kolektivni sistematski pregledi za poduzeća i ustanove. Preporućljivo je svim osobama sistematski pregled obaviti barem jednom godišnje. Bolje spriječiti nego liječiti!

 

Ustanova za zdravstvenu skrb Vaš pregled

Trpinjska ulica 5A,
Zagreb, Hrvatska

www.vaspregled.hr

Dodatno predlažemo i...