Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

GREEN-9 najnapredniji šok neutralizirajući umetci za pete s besplatnom dostavom

Pomoć sportašima, vojnicima, pretilim osobama, starijim osobama, osobama sa bolnim petama te osobama koje dugo hodaju ili stoje

  • Vrijednost198 kn
  • Popust50%
  • Ušteda99 kn
 • 99 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • smanjuju pritisak na ahilovu tetivu te joj osiguravaju fleksibilnost i mogu pomoći u tretiranju ili sprečavanju bursitisa i trkačke potkoljenice
 • pomažu pri prelascima iz konvencionalne obuće u minimalističku kod koje se stvara bol u peti te kod starijih osoba
 • odlično se uklapaju u već postojeća pomagala i obuću koju koriste muškarci i žene (ortopedska obuća, umetci, štitnici i sl..)

GREEN-9 umetci za pete su najnapredniji šok neutralizirajući umetci.

Moguće ih je koristiti u bilo kojoj vrsti obuće kako bi fiksirali i zaštitili vašu petu od boli i udarnih sila koje se pojavljuju kod pojačanih opterećenja (trčanje, hodanje, stajanje...).

Višeslojni ''vafel'' dizajn ovih potpornih, ali fleksibilnih umetaka dozvoljava peti rotaciju u prirodnom pokretu stopala prilikom hoda, apsorbirajući pritom mekane strukture donjeg dijela pete.

GREEN-9
umetci za pete smanjuju pritisak na ahilovu tetivu te joj osiguravaju fleksibilnost i mogu pomoći u tretiranju ili sprečavanju bursitisa i trkačke potkoljenice. Ovi lagani umeci također mogu pomoći pri prelascima iz konvencionalne obuće u minimalističku kod koje se stvara bol u peti te kod starijih osoba koje su vremenom izgubile masne jastučiće na peti (jastučiće koji štite petnu kost).
Ujedno, od velike su koristi sportašima, vojnicima, pretilim osobama i slično.

GREEN-9 umetci za pete se odlično uklapaju u već postojeća pomagala i obuću koju koriste muškarci i žene (ortopedska obuća, umetci, štitnici i slično).

Svako pakiranje sadrži dva umetka za pete (za svako stopalo po jedan).

Radi posebnih materijala od kojih su načinjeni, umetci za pete su posebno mekani i ne proklizavaju, priljepe se za vašu petu, kao i za samu obuću, te samim time ne klize unutar obuće.

Ovi umetci za pete su od velike pomoći sportašima, vojnicima, pretilim osobama, starijim osobama, osobama sa bolnim petama te osobama koje dugo hodaju ili stoje.
 

Inter med service

Klovićeva 2,
Zagreb, Hrvatska

Telefon:(01) 2363 240

ortofit@gmail.com
www.mojastopala.com

Dodatno predlažemo i...