Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

SHR laserska epilacija područja u 3 dolaska!

Potpuno nova SHR tehnologija u Laser centru TRINITY 99% bez boli – 100% sigurno – maksimalno učinkovito

  • Super cijena
  • 559 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 4

  • Uklanjanje dlačica laserom
  • Bezbolno i efikasno

Probale ste sve: brijače, vosak, pincetu, električne depilatore i razne čupkalice sa TV-a, bolne i neučinkovite IPL tretmane po raznim kozmetičkim salonima…

Sada isprobajte SHR sistem u Laser centru TRINITY! SHR sistem je posljednja generacija laserskih sustava. Daje rezultate koji su bolji i brži od dosadašnjih sistema.

SHR kombinira visoku snagu, nisku gustoću protoka i super visoku frekventnost kratkih pulseva, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera. SHR postepeno zagrijava kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korijenu dlake. Ne izlažući korijen dlake ni jednom jedinom pulsuvisoke energije, SHR ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe koje ne žele bolne tretmane. Štoviše, AFT-SHR tretman se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana SHR metodom.
Tradicionalne e-light metode visokog zagrijavanja efikasno podižu temperaturu područja korijena, bulbusa i okolnog tkiva, ali uzrokuju intenzivnu bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa. SHR se ne fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli kože). Umjesto toga, SHR se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomicanjem laserske glave preko tretiranog područja.

SHR podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake. SHR tehnologija osigurava podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što bi moglo da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Time se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera za uklanjanje dlačica. SHR tehnologija predmet je kliničkih studija, brojnih stručnih izvještaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje uspoređuju SHR  sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava. Bezbolan, za sve tipove kože. Prva tri tretmana se rade na 10 dana, a nakon toga na mjesec dana.

Riješite se nepoželjnih dlačica! Vidimo se u Laser centru Trinity!

Laser centar TRINITY

Adamićeva ulica 24,
Rijeka, Hrvatska

alexawwa.wix.com/trinity

Dodatno predlažemo i...