Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Sarajevo, motel Europa: 3 dana za dvoje sa doručkom 86 kn i 430 kn!

Za samo 516 kn doživite Sarajevo u motelu samo 10 min od Baščaršije

  • Super cijena
  • 86 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 6

  • Samo 10 min udaljen od Baščaršije
  • Grad koji spaja šarolikost kultura i religija
  • Motel sa suvremenim ugostiteljskim sadržajima

Vjerojatno su vam govorili o najboljim ćevapima na svijetu. Slušali ste o dobroj vibri grada gostoljubivih ljudi. Čitali ste o jedinstvenom spoju orijenta i zapada u gradu koji različitosti povezuje u jednu cjelinu. Uživali ste u glazbi i filmovima sarajevskih umjetnika. Možete zatvoriti oči i zamisliti da ste na Baščaršiji, prepunoj kulturnih spomenika, kafića i restorana. Sve to daje Sarajevu neodoljiv šarm. Ipak, Sarajevo se ne može prepričati, jednostavno ga morate doživjeti! Posjetite Sarajevo uz KupiMe!
 
Motel Europa je smješten u centralnom dijelu Sarajeva i predstavlja orginalno arhitektonsko izdanje prilagođeno našim podnebljima. Okružen velikim brojem povjesnih i kulturnih znamenitosti čak se može reći i da je smješten na jednoj veoma poznatoj povijesnoj lokaciji. Vođen je kao obiteljski biznis što predstavlja jednu od osnovnih značajki u ovom poslu jer se pridaje veća individualna pažnja gostima, a to je ono što gost priželjkuje... i što ga čini sretnim! Zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj tradiciji, kvaliteti, ljubaznosti osoblja i posebno specifičnom duhu naš Motel je idealno mjesto za privatne, a i poslovne boravke.
 
Nešto što nas izdvaja od ostalih je i specifična lokacija motela, tj. dobra povezanost između jednog i drugog dijela grada, bolja mogućnost da budete blizu svojih omiljenih destinacija. Posjeduje 14 prostranih, moderno opremljenih soba sa kvalitetnim drvenim namještajem i zasebnim kupatilom i svim pratećim sadržajem po europskim standardima. U sklopu objekta je osiguran parking za naše goste, tako da se ne morate brinuti za svoje vozilo ukoliko ste doputovali u Sarajevo s istim.
 
Znamenitosti u blizini motela:
Tunel spasa, muzeji, vjerski objekti, bazeni, zoi planine, Vrelo Bosne, katedrala, sinagoga...
 
Vidimo se u Sarajevu!

#SarajevoSmjestaj

Motel Europa

Aleja Bosne Srebrene 32,
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

www.europamotel.com

Dodatno predlažemo i...