Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rogla-Zreče, Hotel Reaktiv: 2 ili 3 dana za dvoje od 666 kn!

Rogla je jedna od najviših planina na Pohorju koja uz raznolikost prirodnih ljepota posjetiteljima nudi mnoštvo mogućnosti za rekreaciju i istraživanje, otkrivanje kulturnih spomenika i tradicionalne kuhinje

 • Super cijena
 • 666 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 4

30.11.2019    2

 • Vrhunska lokacija, 400 m od termalnog lječilišta Zreče
 • Blizina sanjkališta Zlodejevo
 • Bogati doručak i večer u 3 slijeda

Hotel Reaktiv nalazi se na vrhunskoj lokaciji u Zreču, na 400 metara od termalnog lječilišta Zreče. Sanjkalište Zlodejevo i žičara Uniorček udaljeni su 18 km, a žičara Jurgovo 18 km. Do žičara Jasa i Ostruščica ima 21 km.
 
Svakome od nas potrebno je opuštanje. Trenutak u kojem zatvorimo oči i jednostavno uživamo. U wellness oazi Terma Zreče uz umirujuće otkucaje srca osjetiti ćete nježnost koja će obgrliti vaše tijelo a vaše misli obasjati zlatnim zrakama topline. Brinite o sebi! Opustite se u ljekovitoj akratotermalnoj vodi bogatoj kalcijem, magnezijem i hidrogenkarbonatom u unutarnjim i vanjskim bazenima. U bazenima možete uživati u svako doba godine: prepustite se blagotvornoj moći vode koja će zahvaljujući svojim ljekovitim čimbenicima s dokazanim učincima rehabilitirali vaše tijelo.

U neposrednoj blizini turističkog naselja nalazi se više turističkih seoskih gospodarstava na kojima možete vidjeti kako teče život na seoskom imanju danas te kušati lokalne delicije. U skitnju okolicom možete se uputiti na više načina – odaberite kretanje i tako spojite ugodno s korisnim! Uređene staze omogućuju pješačenje, nordijsko hodanje i vožnju biciklom, a u zimskim mjesecima i skijaško trčanje, vožnju motornim sanjkama i još mnogo toga.

Što vidjeti?

 • Uputite se prema najvećoj visokoj močvari u Sloveniji – Lovrenškim jezerima s 20 jezeraca
 • Kroz prašumu se uspnite na Osankaricu i razgledajte muzejsku zbirku o Pohorskom bataljunu
 • Posjetite zaštićeno Crno jezero staro više od 8000 godina
 • Kod crkve Preobraženja Isusova na planini nemojte previdjeti zvona koja svjedoče o pohorskom životu i radu
 • Na Skomaru, najvišem naselju u Sloveniji, pogledajte tipični primjer pohorske arhitekture
 • Zavirite k jelenima na farmi jelena Arbajter
 
LOVRENŠKA JEZERA
 
Jeste li u iskušenju da prošećete mekim sagom od livadne trave i promatrate buđenje sunca iznad vrhova bezvremenskih pohorskih smreka? Zaputite se do sat i pol hoda udaljene najveće visoke močvare u Sloveniji. Iskusni vodič odvest će vas do Lovrenških jezera s 20 jezeraca koja su nastala još u ledenom dobu, prije 8000 godina. Cijela močvara nema površinskog dotoka, jezerca napajaju isključivo padaline. Veći dio močvare obrasta klekovina, a u nekim jezercima raste i bijeli lokvanj.
 
Životinjski svijet razmjerno je skroman, ali Lovrenška jezera najvažnije su životno stanište ugroženog tetrijeba ruševca. S vidikovaca pokraj jezera otvaraju se prekrasni pogledi na sve strane.
 
Žudite za uzbudljivim dogodovštinama? Za vaš nemirni duh imamo tri rješenja: adrenalinsko sanjkalište Zlodejevo, Bike Park Roglu i Fun Park. Spadate li među one koji preferiraju adrenalinske užitke, sanjkalište kao stvoreno za vas. Udvoje ili solo, po suncu, snijegu ili kiši. Ručnom kočnicom brzinu možete regulirati sami i prilagođavati je želji za adrenalinom i društvu u sanjkama. Pustolovina završava na nadmorskoj visini od 1340 m, a odatle vas žičara zajedno sa sanjkama vozi natrag na vrh.
 
Sve sobe hotela Reaktiv uključuju balkon s pogledom na vrt, vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom, radni stol i TV ravnog ekrana. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje. U objektu se poslužuje bife doručak. 

U sklopu hotela reAktiv moguće je unajmiti bicikl, a okolica je popularna među ljubiteljima skijanja. 

Uživajte u wellnessu ili adrenalinskom odmoru u hotelu Reaktiv!

Hotel Reaktiv

Slomškova ulica 4,
Zreče, Slovenija

www.hotel-reaktiv.si

Dodatno predlažemo i...