Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rafting na Tari i džip safari: 3 dana od 40 kn i 35 €!

Izaberite rafting na Tari ili rafting sa džip safarijem i planinarenjem kroz NP Sutjesku

  • Super cijena
  • 40 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 20

  • Jedinstvena kanjonska dolina
  • Rafting na Tari, dva noćenja u bungalovima
  • Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska
  • Mogućnost doplate za hranu: doručak 6 €, ručak 12 € i večera 10 € (nadoplata u Kampu prilikom dolaska)

Jedinstvena kanjonska dolina poznata u svijetu kao najdublja i najoštrija riječna dolina u Europi privlači mnogobrojne turiste iz cijelog svijeta. Najljepša i najbistrija rijeka starog kontinenta, zbog bistrine nazvana i „suza Europe“. 

Rafting na Tari spoj je avanture i odmora koji je za svaku osobu nezaboravan doživljaj i spoznaja iskonske vrijednosti i ljepote prirode. Po stupnju atraktivnosti za rafting Tara je visoku kategoriju od III-IV  (po međunarodnoj skali kategorizacije rijeke), čime je svrstava u sami vrh najatraktivnijih svjetskih rijeka, uz Kolorado i Zambezi. 

Trajanje raftinga ovisi o vodostaju, vremenskim uvjetima i o posadi čamca. Spust može trajati oko 60 minuta, pa sve do 3-4 sata. Rafting se plovi u gumenim čamcima specijalno rađenim za divlje vode. Čamci su kapaciteta 8-10 osoba. Turisti koji dođu na rafting dobiju rafting opremu: neoprensko odijelo i čizme, pojas za spašavanje, kacige i veslo, a u slučaju kiše dobiju i kabanice. Važnu ulogu u raftingu ima skiper, osoba koja upravlja čamcem i koja je ujedno i vodič. Skiperi su prošli obuku i imaju certifikat IRF-a (Internacionalna Rafting Federacija).

Prije starta skiper održi kratko predavanje o raftingu. U tijeku raftinga posjetitelji mogu nositi foto aparate i kamere koji se čuvaju u specijalnim vodo-nepropusnim vrećama. Na najatraktivnijim mjestima prave se pauze za fotografiranje i osvježenje. Rafting na divljim vodama predstavlja uzbudljivu promjenu svakodnevice. 

Također možete izabrati ponudu koja uključuje i džip safari kroz NP Sutjeska.
Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka ”Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica, najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gdje ćemo vidjeti i vodopada Skakavac koji je visok 73m. Zatim slijedi posjeta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gdje je organizovan tradicionalni ručak.

 
Spoj avanture, sporta i aktivnog odmora koji nikako ne smijete propustiti!

Kamp Highlander

Bastasi bb,
73 300 Foča, Bosna i Hercegovina

www.highlandertim.com

Dodatno predlažemo i...