Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Rafting na rijeci Uni i noćenje s doručkom za 68 kn i 36 €!

Ostavite vrućinu gradskog asfalta i krenite uživati ​​u avanturama, prirodnim resursima i tradicionalnoj bosanskoj kuhinji

  • Super cijena
  • 68 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 27

  • Rafting na najboljoj trasi kroz NP Una
  • Noćenje u vikend kućama u NP Una, doručak uključen

Za ljubitelje prirode i avanture, ne postoji bolji provod od raftinga!

Etapa koju ćete proći kupovinom ove ponude je definitivno avantura koju još niste doživjeli. To je ujedno najčešća i najprodavanija etapa koja se vozi dužinom od 14 kilometara i traje gotovo 4 sata! (ovisno o visini vodostaja i zahtjevima naših turista).

Najzanimljiviji turistički dio rijeke Une je etapa Štrbački buk – Lohovo koja se cijelo vrijeme vozi kroz NP „Una“.

Raspored:

  • Dolazak u kamp Una Unique u mjestu Lohovo kod Bihaća do 19:00 sati, noćenje
  • Doručak i priprema za odlazak do 10:00
  • 12:00 početak polaznih pozicija na Štrbačkom Buku, gdje će održati sastanak za sudionike, te razgledavanje i obilazak slapa, tebacanje čamaca s slapa
  • Oko 3,5 sata rafting sa dvije pauze - jedna je na izvorima Crnog Vrela gde sudionici mogu piti bistru hladnu vodu sa izvora, a druga je ispod mosta u Loskunu, gde svi mogu, ako žele, pokušati skočiti s mosta.

„Una Unique“ raspolaže sa dvije vikend kuće za odmor od kojih je jedna brvnara-vikend kuća, te jednom sojenicom i jednim vidikovcem, uređenim prostorom za piknik i rekreaciju, kampom i parkingom.

Centar se nalazi na samoj granici Nacionalnog parka „Una“ te jednog od najljepših slapova (bukova) poznatog kao "dvoslap". Da smo mislili i o najmanjim pojedinostima proizlazi iz činjenice da je RC „Una Unique“ ujedno i izlazna jedinica najatraktivnije etape Štrbački buk – Lohovo što znači da smo uštedjeli sat do dva vašeg dragocjenog vremena, odnosno nema čekanja na prijevoz do kampa već ste poslije avanture odmah tu, u kampu. Što se tiče hrane nudimo samo domaće specijalitete. RC "Una Unique" je 10 km uzvodno od Bihaća u jednom od najatraktivnijih destinacija u USK-a.

Naša preporuka je da ostavite vrućinu gradskog asfalta i krenete uživati ​​u avanturama koje nudimo, prirodnim resursima i tradicionalnoj bosanskoj kuhinji, jer vodimo se sloganom "NE INDUSTRIJA samo priroda".

Mi smo tim avanturista sastavljen od bivših i sadašnjih kajakaša i raftingaša na divljim vodama od kojih su neki i bivši sudionici Olimpijskih igara te svjetskih rafting prvenstava. Iza nas je 12 godina bavljenja raftingom i ostalim aktivnostima na vodi. 

Ova ponuda donosi mješavinu adrenalinske avanture i uživanja ​​u neopisivoj ljepoti zaštićenog Nacionalnog parka Una!

Una unique rafting

Lohovo bb,
Bihać, Bosna i Hercegovina

www.una-unique-rafting.com

Dodatno predlažemo i...