Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Eko selo Boračko jezero: rafting na Neretvi i 1 ili 2 noćenja!

Volite avanture, rijeku, nalet adrenalina i druženje, volite svoje slobodno vrijeme provoditi uvijek na novi i uzbudljiv način?

  • Vrijednost750 kn
  • Popust55%
  • Ušteda413 kn
 • 337 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

01.10.2018    1

 • Eko selo na samom Boračkom jezeru, nalazi se 70 km od Sarajeva i Mostara
 • Pontonske plaže i ribolovni ponton
 • Specijaliteti domaće kuhinje
 • 5 sati adrenalinske avanture po prelijepom kanjonu uz mnoštvo vodopada

Eko selo se nalazi na Boračkom jezeru i ima pristup samom jezeru!
 
Prostire se na preko 40.000 m2 površine i nalazi se na oko 22 km od regionalnog centra grada Konjic. Od većih gradova, Sarajevo i Mostar, kompleks je udaljen na oko 70 kilometara od oba navedena grada. Čitav posjed se može obići pontonskim stazama, koje vode kroz jedinstvenu ambijentalnu cjelinu. Eko Selo raspolaže sa vlastitim pontonskim plažama na Boračkom Jezeru (drvena podloga) kao i mjestima za odmor u hladovini. Ljubiteljima ribolova nudimo privatni ribolovni ponton – manje površine na obali koji je predviđen za ribolov kao i predviđenim roštilj mjestom za ribolovce sa kapacitetom za sjedenje od 12 osoba. 
 
SMJEŠTAJ :
Tolarice su male drvene kuće koje predstavljaju jedinstven spoj iskonskog doživljaja prirode i smještaja koji se prilagodio okruženju i koji Vam omogućava odmor potpuno drugačiji nego što nudi uobičajena turistička ponuda. Tolarice raspolažu sa dva ležaja i idealne su za romantični vikend sa voljenom osobom u Eko selu Boračko jezero.
 
Katuni su drvene kućice na dva kata koje raspolažu sa 8 ležajeva i idealne su za manje grupe prijatelja ili dvije familije koji žele provesti ugodan ili aktivan odmor u prirodnom ambijentu.
 
Brvnare su građene od prirodnih materijala (balvana) i autentičnog su izgleda kako to i dolikuje eko selu. Brvnare raspolažu sa 12 ležajeva, smještenih na dva kata sa balkonom i idealne su za dvije ili više familije, ili grupe prijatelja koji žele provesti ugodan, ali i aktivan vikend ili godišnji odmor.
 
 
Eko selo Boračko jezero posjeduje i restoran sa terasom kapacitetom od 250 mjesta koji gostima nudi vrhunski gastronomski užitak sa jelima i specijalitetima domaće kuhinje. U sklopu Eko Sela Boračko jezero je i moderni, kompletno opremljeni autokamp sa kapacitetom od 250 mjesta. Također, Eko selo Boračko jezero raspolaže i sa velikim i mini terenom za nogomet, terenom za odbojku na travi i pijesku, stolni tenisom, penjanje uz konop, pikado, bilijar, potezanje konopca, vožnja kajaka i bicikala.
 

RAFTING NA NERETVI – Neretva je planinska Rijeka koja izvire na nadmorskoj visini od 1.095 metara ispod planina Zelengore i Lebršnik. U kanjonu uzvodno od Konjica, Neretva je pogodna za rafting. Dužina staze za rafting na Neretvi od Glavatičeva do Konjica iznosi oko 23 km. Ugođaju doprinosi prelijepi kanjon Rakitnice i vodopadi, koji se vide prilikom rafting spusta. Rafting završava u selu Džajići 4 km od Konjica. Za ovu nezaboravnu avanturu punu adrenalina Eko selo Boračko jezero posjeduje svu potrebnu opremu (kaciga, prsluk, neopren odijelo po potrebi i papuče, bure za lične stvari, profesionalnog certificiranog skipera, prijevoz iz baze do startnog mjesta). 
 

Volimo adrenalinske avanture!

Eko selo Boračko jezero

Jezero 88400,
Konjic, Bosna i Hercegovina

www.ekoselo.ba

Dodatno predlažemo i...