Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Radionica Baby Handlinga!

Pitate se razvija li se vaše dijete normalno? Ide li sve pravilnim tijekom? Radionica Baby handlinga dat će vam odgovore na ta i druga pitanja dati će vam odgovore na ta i druga pitanja

  • Vrijednost690 kn
  • Popust57%
  • Ušteda391 kn
 • 299 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 2

 • Individualan pristup
 • Stručni tim terapeuta
 • Pokazati ćemo vam način rada i postupanja s djetetom kojim se potiče pravilan razvoj
 • Namijenjen trudnicama, mladim i budućim roditeljima

Radionica Baby handlinga i edukacija o razvojnoj kineziologiji djeteta! 
 
Većinu djece nije potrebno učiti kada i kako podići glavu, uzeti igračku, okrenuti se, započeti puzati. Sve se to u normalnim okolnostima odvija automatski u razvoju u određeno vrijeme budući da je zapisano u našem genetskom kodu. Pitate se razvija li se vaše dijete normalno? Ide li sve pravilnim tijekom? Zanima vas kada treba samostalno sjediti, puzati ili podizati se na noge? Kako treba pravilno previjati, u kojim položajima podizati, spušatati i držati dijete?
 
Radionica Baby handlinga i edukacija o razvojnoj kineziologiji djeteta dat će vam odgovore na ta i druga pitanja.
 
Pokazati ćemo vam znanstveno dokazan način rada i postupanja s djetetom kojim se potiče pravilan razvoj. Pomoći ćemo vam odrediti razvojnu dob djeteta koja će vam otkriti je li vaše dijete prerano ili prekasno radi određene pokrete. Uputit ćemo vas na koji način možete vježbama ispraviti određene nepravilnosti. Pokazati vam što ne treba raditi i kako izbjeći najčešće pogreške.

Naše predavanje je više od jednostavnog Baby handlinga kojeg možete naći na društvenim mrežama, video kanalima i po raznim forumima. Razvojna kineziologija djeteta koja nadopunjuje predavanje daje vam saznanja koje ćete moći upotrijebiti kako bi pravovremeno vidjeli razvija li se vaše dijete pravilno i kojim vježbama možete pomoći tom razvoju. Spuštena stopala, skolioze kod djece i mladih su nepravilnosti u razvoju koje nastaju kao posljedica prekasnog ili preranog razvoja, koje se poznavanjem razvojne kineziologije djeteta vrlo lako mogu izbjeći.
 
Naš seminar je različit od ostalih jer individualno pristupamo svakom polazniku, a naši stručnjaci vam pokazuju specifične i prilagođene vježbe koje će te zajedno s njima više puta ponoviti kako bi ih što pravilnije napravili i zapamtili. U slučaju da zaboravite određene vježbe ili vam nešto nije jasno, slobodno nas kontaktirajte! Naši stručnjaci će svim polaznicima i nakon seminara biti konstantna podrška za sva pitanja i nedoumice.
 
Tko provodi seminar?
 
Seminar zajednički provode doktor medicine ili fizikalni terapeut i DNS terapeut, uz fotografije i primjere.
 
Kome je namijenjen seminar?
 
Seminar je namijenjen trudnicama, mladim i budućim roditeljima.

Koliko traje seminar?
 
Seminar se održava u malim grupama do šest polaznika i traje od 60-80 minuta s vremenom za pitanja i diskusiju. Na seminar možete doći s djetetom. Ako ste trudnica ili budući mladi roditelj, organizator će osigurati pomoćne lutke kako bi svi mogli svladati naučeno.

Saznajte odgovore na vaša pitanja od stručnjaka i uživajte prateći razvoj vašeg djeteta. 

Pitajte i razgovarajte sa stručnjacima!

Somato centar

Franje Račkog 12,
Zagreb, Hrvatska

somato-zg.eu

Dodatno predlažemo i...