Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Radiofrekvencija lica u kombinaciji sa liposomima ili sa hyaluronom i 24 karatnim zlatom

Koža nakon tretmana je njegovana, svježa, zdrava i blistava

  • Vrijednost300 kn
  • Popust34%
  • Ušteda101 kn
 • 199 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 5

 • Radiofrekvencija lica vraća tonus, radi lifting te potiče stvaranje kolagena
 • Koža postaje napetija, čvršća i pomlađena
 • Nekirurška metoda koja osvježava kožu i smanjuje ožiljke

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

 
Tretman radiofrekvencije lica se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora te regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.
 
Riječ je o opuštajućem tretmanu koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40 °C. To je trik kojim se zavarava mozak da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede.
 
Trajanje tretmana je pola sata. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti. Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu.
 
Za optimalne rezultate preporučuje se 6 tretmana u razdoblju od 3 tjedna. S obzirom na to da proizvodnja kolagena zahtijeva određeno vrijeme, progresivno napredovanje, odnosno pomlađivanje kože, moći ćete pratiti i do tri mjeseca nakon završetka tretmana.
 

Što su liposomi
 
LIPOSOMI sa 24 karatnim zlatom i hijaluronom daju maksimalan sjaj i vidljiv učinak popunjavanja bora nastalih mimikom ili dehidracijom. Pomlađuju i toniziraju kožu,a hijaluron prodire duboko i  potiću proizvodnju živih stanica, kolagena i proteina.
 
LIPOSOMI ČISTI KOLAGEN I KAVIJAR - u doticaju s našim kolagenom bubri.Za umornu i zrelu kožu,poboljšanje tonusa,elastićnosti i revitalizaciju.Kavijar stanice su slićne našim mladim  stanicama, te zbog svog sastojka masnih kiselina, aminokiselina, mineralnih soli, vitamina B, cinka i željeza imaju anti age djelovanje.
 
Vidimo se!

Perfect Body - Beauty bar & edukacijski centar

Ul. Dragutina Domjanića 9,
Zagreb, Hrvatska

Dodatno predlažemo i...