Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

PRIRODNO POMLAĐIVANJE - PRP terapija matičnim stanicama u Poliklinici LabPlus!

Izbrišite bore, vratite punoću kože i mladenački sjaj za 999kn!

  • Vrijednost1,500 kn
  • Popust33%
  • Ušteda501 kn
 • 999 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 8

 • Potpuno prirodan izgled i dugotrajni efekti (100% prirodna regeneracija kože)
 • Uklanjanje bora, ožiljaka i hiperpigmentacije, podizanje obrva, povećanje usana, ublažavanje podočnjaka, oblikovanje lica...
 • Bezbolan tretman, nije potrebna priprema, nema nuspojava

Primjena vlastite krvi u terapijske svrhe poznata je više od 100 godina u medicini!

Danas se koristi sve više u kirugiji za cijeljenje rana, liječenje sportskih ozljeda, u estetsko-korektivne i brojne druge primjene.

Budućnost pomlađivanja i regeneracije leži u vlastitoj krvi te masnom tkivu. Ne postoji ništa bolje i sigurnije od vlastitog tkiva.

Uz najbolje rezultate koji daju prirodan izgled nema rizika od infekcije. Stanična terapija PRP je skraćeni naziv od PLASMA RICH PLATETELT što znači da se koristi pročišćeni i obogaćeni dio krvi zvan plazma. Cilj je izolirati najvrijednije sastojke krvi : faktore rasta i matične stanice koje imaju snažan efekt pomlađivanja i obnove kože.

Najveća prednost tretmana je što istovremeno korigirate najveći broj estetskih
nedostataka uz ogromnu novčanu uštedu. Ovo je 100% prirodni tretman.
 
Kako izgleda tretman?
Nije potrebna nikakva priprema već se prvo izvadi manja količina krvi kao da vadite krv u laboratoriju. Potom se krv pripremi i razdvoji tekući dio krvi zvan plazma od staničnog dijela. Plazma se pomiješa s anestetikom tako da je tretman bezbolan a ubrizgava se s najmanjim iglama u kožu te ne ostaju nikakvi tragovi uboda igala.
Tretman traje oko 45 minuta od vađenja i pripreme krvi do samog tretmana. Po želji tijekom tretmana se s dermarolerom urade sitna površinska oštećenja da faktori rasta i matične stanice dublje prodru kroz kožu u cilju poboljšanja rezultata. Tretman s dermarolerom je bezbolan i bezopasan.
Nakon toga se stavi maska s faktorima rasta koji dodatno potiču efekt pomlađivanja da koža bude sjajna, glatka i nježna.
 
Kome se preporuča tretman?
Osobama koje ne žele invazivne, agresivne tretmane te umjetan izgled. Savjetuje se
osobama koje žele prirodni izgled i zadržati mladenački izgled a da pri tome ne koriste strana tijela.
Cilj tretmana je da izgledate svježe i odmorno kao prije 10 i više godina te da uklonite umorni i beživotni izgled lica uz korekciju drugih estetskih nedostataka te pomlađivanje vrata, dekoltea i šaka. Bitno je da vam se ne žuri s rezultatima odmah jer s vremenom budu sve bolji što pojedincima odgovara da se promjene ne vide naglo nego postupno. Pri tome nitko vas ne pita što se radili jer zadržavate prirodni izgled.
 
Koji dijelovi tijela se tretiraju?
Cijelo lice ili pojedini dijelovi lica uz vrat, dekolte i šake istovremeno ili odvojeno.
 
Kako djeluje tretman?
Izolirani faktori rasta i matične stanice imaju posebno jak izražen efekt pomlađivanja tako što nadoknađuju izgubljeni volumen, stvaraju novi kolagen, smanjuju bore, potiču obnovu uz uklanjanje oštećenja tkiva.
Metabolizam se ubrza te koža postaje svježa i sjajna. Cilj je potaknuti prirodne procese obnove regeneracije te iskoristiti vlastite snage organizma.
Matične stanice se pretvaraju u kolagen što je od presudne važnosti za vrhunske rezultate. Organizam dobije sve što mu je potrebno za pomlađivanje i regeneraciju. Tretman potiče kaskadnu reakciju koja se s vremenom ubrzava i povećava što je razlog da se rezultat ne vidi odmah nego s vremenom postaje sve bolji. Tretman djeluje površno i dubinski na kožu.
 
Kada se vide prvi rezultati tretmana?
Obično se vide prvi rezultati 30-ak dana nakon tretmana koji narednih mjeseci postaju sve bolji i izraženiji. Svakim danom izgledate sve bolje i svaka sekunda čekanja se na kraju maksimalno vrati. Razlog tome je što treba izvjesno vrijeme da se potaknu prirodni procesi obnove koji se s vremenom ubrzavaju.
 
Kome se ne preporuča tretman?
- trudnicama
- kod alergije na anestetik
- kod povišenog tlaka
- osobama s nerealnim očekivanjima
- kod terapije protiv zgrušavanja krvi
- osobama s poremećajem zgrušavanja krvi
- srčanim bolesnicima
- osobama koje žele trenutne rezultate
- osobama s autoimunim bolestima
 
Koje su nuspojave tretmana?
Praktički nema nikakvih nuspojava osim ponekad kratkotrajnih modrica koje se lako prikriju s puderom. Moguća je manja kratokrajna natečenost koja često ne bude izražena.
 
Koliko traje efekt tretmana?
Po uputama proizvođača efekt traje do 18 mjeseci ovisno o kvaliteti kože, navikama života, oštećenju kože i mjestu tj. vrsti primjene tretmana. Nije moguće točno predvidjeti duljinu trajanja rezultata. Savjetuje se 1 tretman održavanja
svako 18 - 36 mjeseci kako bi rezultati što dulje trajali i bili bolji što nije obavezno. Nema nikakve ovisnosti nakon prestanka djelovanja tretmana niti pogoršanja.
 
Da li je potreban oporavak nakon tretmna?
Za svaki slučaj savjetuje se 1 dan oporavka iako većina osoba dan nakon tretmana ide na posao. Moguća je rijetko manja natečenost od 1-3 dana. Dan nakon tretmana možete staviti puder.
 
Koliko je tretmana potrebno?
Većinom potreban je 1 tretman osim kod jače izraženih promjena, pojedinih indikacija koje slabije reagiraju ili ako želite maksimalno dobre rezultate gdje se može ponoviti još 1 - 2 tretmana. Potrebno je sačekati 1-3 mjeseca radi donošenja odluke o novom tretmanu.
 
Što se može tretirati?
- podizanje obrva s kapcima
- oblikovanje i povećanje usana
- smanjivanje bora
- oblikovanje lica
- nadoknada volumena lica
- pomlađivanje šaka, vrata i dekoltea
- smanjivanje ožiljaka posebno od akni
- smanjivanje podočnjaka i lažnih podočnjaka
- metoda izbora pomlađivanja područja oko očiju
- uklanjanje tamne pigmentacije kod podočnjaka
- povećanje i oblikovanje obraza
- pomlađivanje površine kože
- manji mlohavi podbradak
- korekcija vrečica ispod očiju
 
Kolike površine se mogu tretirati?
Prije tretmana se odrede prioriteti te potom se po želji ako ostane dovoljno plazme po želji tretiraju pojedini dijelovi tijela ili lica. Kod manje doze od 4 ml može se polovica lica tretirati ili po želji vrat, šake i dekolte. Kod veće doze od 8 ml može se cijelo lice tretirati ili po želji pola lica uz šake, dekolte ili vrat.
 
Koja je razlika između punjača i PRP tretmana?
Punjač se sastoji od hijaluronske kiseline osnovnog građevnog materijala kože a služi za vraćanje volumena, smanjivanja bora i razvoja novog kolagena. Preporučuje se osobama koje žele trenutne rezultate nakon tretmana. U zadnje vrijeme je trend kombinacija punjača i PRP tretmana jer se produžava trajanje punjača.
PRP ima znatno šire djelovanje i brojnije efekte koji su izraženiji i trajniji od punjača kao regeneraciju i zacijeljivanje. Najveća razlika i prednost PRP u odnosu na punjače je što se radi o bioaktivnom materijalu koji snažno utječe na metabolizam uz jak efekt pomlađivanja i obnove kože.
 
U Poliklinici LabPlus izbrišite godine s lica 100% prirodnim tretmanom čiji efekti u narednim mjesecima postaju sve izraženiji!
 
Povjerenje poklonite dugogodišnjem iskustvu dr. Snježani Komadina Bauer,
najdoktoru 2016, 2017. i 2018.

Poliklinika LabPlus

Prijepoljska 19b,
Zagreb, Hrvatska

www.poliklinika-labplus.hr

Dodatno predlažemo i...