Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Prirodni face lifting! Cupping terapija i GUA-SHA masaža lica

Masaža lica je brzi i učinkoviti tretman koji potiče cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaustavlja proces starenja kože, te je čini čvršćom i zategnutijom

  • Vrijednost350 kn
  • Popust40%
  • Ušteda140 kn
 • 210 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 22

 • Cupping terapija lica je prirodna alternativa kirurškom “faceliftingu”
 • Popravlja se mišićni tonus na licu, koža je punija i zategnutija, neke bore se ogu čak i potpuno izgladiti, a otečenost ispod očiju se smanjuje
 • Masažom Gua Sha kamenom konturira se i redefinira oblik lica, opuštaju napeti mišići, poboljšava se cirkulacija, zateže se koža lica i brišu bore

Želite li svome licu vratiti punoću i sjaj koje je nekada imalo, neinvazivni estetski tretmani lica mogu vašem licu podariti mladenački izgled, glatku teksturu i čvrstoću na potpuno prirodan način!
 
Salon Macerat prava je oaza za opuštanje tijela i uma usred bučnog i kaotičnog grada. 
U salonu se koriste isključivo nerafinirana, prirodna, biljna, hladno prešana ulja i macerati koji hrane i njeguju kožu.
Odabir ulja i macerata za masažu individualan je, te ovisi o klijentovom odabiru prema željama i potrebama.
 
Cupping terapija lica
 
Postoje prirodne metode i načini kojima možemo umanjiti utjecaje i tragove godina koje se odražavaju na licu, i bez dodatnih nuspojava. Cupping terapija lica je potpuno prirodna alternativa kirurškom facelift-u i kemijskim tretmanima za lice.
 
Cupping terapija će vam pomoći popraviti mišićni tonus na licu, popuniti i zategnuti kožu te smanjiti otečenost ispod očiju.
Cuppingom  se doslovno stvara efekt liftinga uz poticanje opće cirkulacije, aktivaciju svih mišića lica i prirodne stimulacije kolagena/elastina. U svakom slučaju, uz kuru Cupping tretmana lica, vidno će se omekšati, a možda čak i potpuno izgladiti, neke bore na vašem licu!
 
Kao terapija na licu, vrlo je učinkovita metoda koja se primjenjuje i kod iscrpljujućih upala sinusa, infekcija i sl.,kod olakšavanja bolova nakon dentalnih radova i liječenja akni.
Metoda je vrlo ugodna, opuštajuća, potpuno bezbolna  i ne ostavlja tragove.
Cupping terapija lica se izvodi ručno, pomoću čašica, posebno dizajniranih za lice, koje su mekih i zaobljenih rubova, pomoću kojih se postiže vakuum efekt i drenaža viška tekućine.
 
Tretman:
 
Povlačenje vakuumskim čašicama po licu potiče se cirkulacija i stvaranje kolagena koji je ključan spoj u održavanju mladolikosti lica.
Vakuumom se obavlja drenaža kako bi se tekućina koja uzrokuje natečenost lica uklonila. 
Konačni je efekt zategnutija koža lica, bolja cirkulacija, 'življi' ten, istaknutije jagodice i kosti vilice. 
Cupping lica ne bi trebao ostavljati masnice poput onog na tijelu, ali nerijetko se dogodi da zbog osjetljivost kože ipak ostaju tragovi. No, oni vrlo brzo nestaju.
 
Gua Sha masaža lica   
 
Gua Sha, masaža lica, stoljećima je dio beauty rutine Kineskinja, a izvodi se pomoću kamena od prirodnog žada, koji je namijenjen nježnom struganju površine lica.
 
Prednosti žada te ružičastog kvarca su što im je učinak na lice poput prirodnog facelifta, a struganjem kamena po licu učiniti vašu kožu sjajnijom i zdravijom zbog boljeg protoka krvi i prirodne limfne drenaže.
Masažom Gua Sha kamenom konturira se i redefinira oblik lica i opuštaju napeti mišići, poboljšava se cirkulacija i zateže se koža lica i brišu bore.
 
Neki čak zagovaraju korištenje ovog drevnog kineskog pomagala pri pomoći s bolnih migrenama i glavoboljama te pritiskom na čeljust.
Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu, za koju ne morate izdvojiti cijelo bogastvo, u novootvorenom salonu Macerat!

Macerat, obrt za usluge

Draškovićeva ulica 11, 1. kat,
Zagreb, Hrvatska

www.macerat.hr

Dodatno predlažemo i...