Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Predstava ŽIVOT JE ČUDO na scenu i u život vraća pojam da ŽIVOT JE – ČUDO!

Pogledajte ovu izvrsnu, tako toplu predstavu, 7.12. u Kazalištu Mala scena za samo 40 kuna!

  • Vrijednost60 kn
  • Popust33%
  • Ušteda20 kn
 • 40 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 24

 • Predstava se održava 7.12.2019. u 21h u Kazalištu Mala scena (Medveščak 2)
 • Radi se o odličnom tekstu koji je Ivica Ivanišević izvorno pisao za suosnivača Rugantina i velikana našeg glumišta Ivicu Vidovića, koristeći i neke elemente iz njegovog djetinjstva i života. 

Predstava “Život je čudo” istovremeno slavi, ali i podučava umijeće životnog veselja.Izvrstan tekst Ivice Ivaniševića, maestralna uloga Siniše Popovića, hvaljena režija Gordane Gadžić, glazba – Darko Rundek! Jednog ’malog’, običnog Dalmatinca (činjenica je da Rugantino voli dizati glas baš u ime ’malih’ ljudi) izvrsno donosi na scenu Siniša Popović, a glumici i producentici Gordani Gadžić to je prva režija, ocijenjena vrlo uspješnom od strane kritike. 

Velikan našeg glumišta Ivica Vidović, nažalost, nije uspio izaći na pozornicu kao Fabijan i ustvrditi kako je život čudo – no maestralnu ulogu punog srca i u svoj svojoj glumačkoj veličini donosi Siniša Popović, nacionalni prvak zagrebačkog HNK. Njegov Fabijan, prostodušni i vremešni splitski klesar, toliko je topao i životan, unatoč svim nevoljama koje su ga tijekom života snašle, da postaje simbolom neuništivog duha ’malih’ ljudi koji se ni u najtežim vremenima ne predaje, već se njima usprkos – bori još jače. Uz veliku dozu humora. Toliko se s Fabijanom može poistovjetiti i uživjeti u njegovu priču da on ni jednog trena u glavama gledatelja ne priča starim splitskim dijalektom, već je to – jezik svih nas, onaj koji najbolje razumijemo.

I kako je rekao autor teksta Ivica Ivanišević: - Naša predstava govori o umijeću radovanja životu. Njezin junak samo je na prvi pogled sit svega, on je zapravo gladan, on hoće još, njegov je apetit neutaživ, on želi i dalje svjedočiti čudu života. Fabijan pripovijeda o odrastanju u siromašnom ribarsko-težačkom predgrađu, životu tijekom fašističke okupacije, internaciji u izbjeglički logor El Shatt, danima socijalističke izgradnje, tranzicijske razgradnje... Njegov životopis slijedi obrazac zdravstvenoga kartona – sva važna razdoblja i epizode jedne sasvim osebujne biografije rekonstruiraju se uz pomoć bolesti od kojih je u određenom trenutku patio, a lakše je nabrojati zdravstvene tegobe koje su ga nekim čudom mimoišle, negoli pošasti kojima nije uspio uteći. Te nevolje nisu, međutim, odredile samo njegov životni put, nego i svjetonazor, duboko uvjerenje da je svo to trpljenje ipak imalo smisla i da ga je vrijedilo podnijeti...

Predstava koja se ne smije propustiti jer – ŽIVOT JE ČUDO.
 
Tekst: Ivica Ivanišević
Glumi: Siniša Popović
Režija: Gordana Gadžić
Glazba: Darko Rundek
Scenografija: Miljenko Sekulić
Kostimografija: Elvira Ulip
Izvršna producentica: Gordana Gadžić
Produkcija: TEATAR RUGANTINO

Kazalište Mala scena

Medveščak 2,
Zagreb, Hrvatska

www.rugantino.hr

Dodatno predlažemo i...