Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ombre, Balayage ili Sombre pramenovi!

Pramenovi po izboru za cijelu kosu, šišanje, fen frizura i KEVIN.MURPHY koktel za njegu kose u studiju Divas

  • Vrijednost400 kn
  • Popust50%
  • Ušteda201 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 32

 • Kod Ombre pramenova kod korijena je tamnija, a od polovice svijetlija nijansa
 • Kod Balayage pramenova boja se nanosi u slojevima od korijena do vrha
 • Sombre pramenovi su poznati kao sunčani pramenovi 
 • Šampon, maske, vitaminski kokteli, regenerator Rinse

Kod Ombre pramenova radi se o tome da kosa kod korijena ostaje tamna, a od polovice se boji u drugu nijansu. Prijelaz ne smije biti oštar nego gradijentan kao da gledamo skalu boja koja se prelijeva. 
 
"Balayage" tehnika je tehnika bojenja kose prilikom koje se pramenovi prave ravnomjernim potezima od korijena kose do vrha pramena, kako bi prelaz između prirodne boje kose i boje pramenova izgledao što prirodniji. Pri korijenu kose boja se nanosi u tankom sloju, a na vrhovima u gustom, što rezultira debelim širokim pramenovima koji izgledaju kao da su posvijetlili prirodnim putem.  
 
Sombre je finija varijanta ombre pramenova. Dok se kod ombrea boji cijeli donji dio kose osjenčavanjem ka tjemenu, kod sombre pramenova se izvlače samo pramenovi. Dakle ne boja se svaki pramen kose, već se radi bojanje krajeva kose. Kosa tako izgleda daleko prirodnije i dobiva se dojam osunčanosti. 
 
Nakon pramenova slijedi njega kose KEVIN.MURPHY koktelom (šampon za detoksikaciju i uklanjanje svih nataloženih nečistoća na kosi. Balansirajuća eterična ulja prodiru u vlasište da osvijetle kosu i očiste vlasište od masnoće i prhuti;  individualno pranje za svaki tip kose, poseban tretman; ovisno o potrebi stavljaju se maske, tretmani i vitaminski kokteli i zadnja faza samog pranja, završava s Rinsom, koji zaglađuje kosu i daje joj potrebnu hidrataciju), šišanje i fen frizura.
 
KEVIN.MURPHY asortiman šampona, regeneratora, styling-a, tretmana i pribor za stiliziranje, predstavlja spoj izgleda s modne piste, prirodne esencijalnih ulja i vitamina kreirane za svaki tip kose. Proizvodi se rade od obnovljivih i održivih resursa kad god je to moguće, koristeći čista esencijalna ulja, biljnih ekstrakata i prirodne antioksidanata. Proizvodi KEVIN.MURPHY ne sadrže sulfate i parabene.
 

Vidimo se u frizerskom studiju Divas!

Frizerski Studio Divas

Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 2 (centar Zagrad),
Rijeka, Hrvatska

www.fb.com/christina9511

Dodatno predlažemo i...