Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Podaca, Morenia All Inclusive Resort: 3, 4 ili 8 dana za 2 osobe i do 2 djece do 8 g. od 1989 kn!

Savršeno mjesto za nezaboravan obiteljski odmor

  • Super cijena
  • 298 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 92

30.08.2020    2-4

  • Malo primorsko mjesto
  • Jedini obiteljski resort na Makarskoj rivijeri
  • 35 km od Makarske

Morenia All Inclusive Resort nalazi se u malom primorskom mjestu Podaca, udaljena 35 km od Makarske i jedini je obiteljski resort na Makarskoj rivijeri!
 
Nakon opsežnog renoviranja resort je otvoren 2018. godine, osvaja svojim modernim izgledom, mnoštvom sadržaja i nedvojbeno savršenom lokacijom uz samo Jadransko more. U resortu se nalazi ukupno 183 smještajne jedinice raspoređene u 9 samostalnih zgrada/depadansi, te centralni plažni objekt u kojem se nalaze glavni sadržaji naselja: recepcija, restoran, snack-bar, fitness centar, dječji klub i igraonica za mlade. 
 
A na putu prema hotelskoj plaži očekuju vas i 3 vanjska slatkovodna bazena: panoramski preljevni, centralni zabavni i plitki dječiji bazen. Za izležavanje na suncu dovoljno je ležaljki i suncobrana, i uz bazene i na hotelskoj plaži. Birajte između betonskog platoa ili vrućeg žala, ispred kojeg je u moru usidren aquapark kojeg vole djeca, a odrasli obožavaju. Zaigrajte se sa najmlađima na vanjskom dječjem igralištu ili ih prepustite animatorima u dječijem klubu. U pauzama između kupanja, sunčanja i igranja osvježite se na all inclusive baru i tako sve do kasnih večernjih sati.
 

Morenia All Inclusive Resort idealno je mjesto za odmor s najmlađima!

Morenia All Inclusive Resort***

Lučica 21,
Podaca, Hrvatska

morenia.com.hr

Dodatno predlažemo i...