Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Bjelolasica, Planinska kuća Bjelolasica***: 3 dana za 2 do 5 osoba u drvenoj planinskoj kući za samo 549 kn!

Svjež planinski zrak i netaknuta priroda pružaju savršeno osvježenje i idealnu priliku za odmor i razonodu.

  • Super cijena
  • 109 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

08.11.2019    2-5

  • Bjelolasica je najviša planina Gorskog kotara s vrhom Kula na visini od 1 534 metara
  • Možete još posjetiti: zaštićene hidrološke spomenike prirode; izvor Vrelo i estaveli Jezero u Zrnićima, kao i botanički spomenik prirode Crkveni lug, uz sve to duboko u šumi se nalazi strogi rezervat Bijele i Samarske stijene

Svjež planinski zrak i netaknuta priroda pružaju savršeno osvježenje i idealnu priliku za odmor i razonodu.

Nakon zabavnog dana punog aktivnosti, opustite se u prekrasnoj drvenoj planinskoj kući na Bjelolasici.
 
Uživajte u autohtonoj drvenoj kući koja ima sve pogodnosti, stoga povedite obitelj ili društvo i zaboravite na gradsku vrevu asfalta.
 
Planinska kuća ima 4 sobe s bračnim krevetima i kauč na razvlačenje, potpuno opremljenu kuhinju sa stolom za blagovanje i opremljenu kupaonicu. Kao dodatna pogodnost tu je i roštilj u dvorištu, savršen za ugodna večernja druženja uz gastronomske delicije po izboru.
 
Kuća se nalazi u planinskom naselju Jasenak na Bjelolasici. Naselje je smješteno u Jasenačkom krškom polju kojim protječe potok Jasenčica. Legenda kaže da su tu u šumi zalutali neki ljudi, kad su došli na čistinu vidjeli su prekrasno drveće jasenova, odlučili su se tu naseliti i to je prvi začetak naselja na ovom području.
 
U Jasenku se nalazi više zaselaka, a jedno od tih je i Vrelo u kojem ćete biti smješteni. U Vrelu je 1986. godine izgrađeno skijalište i sportsko - rekreacijski centar, danas Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica. Kada se skijalište otvori, možete uživati u zimskim sportovima. Ovo područje obiluje prirodnim ljepotama, rubom Jasenačkog polja raste šuma gorske smreke, a u planini šume bukve i jele.
 
Svakako preporučujemo posjet zaštićenim hidrološkim spomenicima prirode; izvoru Vrelo i estaveli Jezero u Zrnićima, kao i botaničkom spomeniku prirode Crkveni lug. Duboko u šumi možete posjetiti strogi rezervat Bijele i Samarske stijene.
 
Bjelolasica je najviša planina Gorskog kotara s vrhom Kula na visini od 1 534 metara. Ime je dobila po uskom, svijetlom hrptu koji se ističe iznad šumskog pojasa, naročito kada napada snijeg. Bjelolasica šumama pošaranim vapnenačkim stijenama i livadama, a šumski putovi i ceste tvore kaleidoskop šuma i proplanaka. Ako ste ljubitelj prirode, ovo je savršeno mjesto za vas gdje možete uživati u dugim šetnjama, planinarenju, biciklizmu i drugim aktivnostima.

Planinska kuća Bjelolasica***

Vrelo 153c,
Jasenak, Hr

Dodatno predlažemo i...