Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket mršavljenja i oblikovanja tijela uz 12 tretmana!

Postignite željeni izgled tijela uz 3 ručne anticelulitne masaže, 3 termodeke i 3 body wrappinga

  • Vrijednost1,200 kn
  • Popust58%
  • Ušteda701 kn
 • 499 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Najučinkovitije metode uklanjanja celulita, preoblikovanja tijela i zatezanja kože
 • Neinvezivni i bezbolni tretmani s dokazano dugotrajnim rezultatma
 • Smanjenje obujma, preoblikovanje tijela, povećavanje elastičnosti kože
 • Ponuda se odnosi na nove kljente!

U moderno doba, stres je postao vladar svijeta iz sjene! Othrvajte se njegovom utjecaju s današnjom ponudom salona BB4U koji ne samo da će vas opustiti, nego će vam pomoći i da se oslobodite celulita!

Anticelulitna masaža je vrlo učinkovita kod smanjenja celulita te povećanja čvrstoće i sjaja kože. Ona poboljšava cirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime se razgrađuje celulit. Rezultati, naravno, neće stići preko noći, ali kada se postignu zadovoljavajući rezultati, oni će najdulje trajati. Da bi se takvo stanje održalo, neophodno je nastaviti sa masažom kako se celulit ne bi vratio.

Body wrapping je tretman u kojem se tijelo zamata specijalnom folijom uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Njime se ubrzava izmjena tvari i potiče detoksikaciju organizma što potiče mršavljenje i razgradnja celulita. 

Termo deka je tretman za mršavljenje kojim se pomoću topline zagrijava tijelo i potiče znojenje. Tako se stvara učinak saune. Posljedično, toksini izlaze iz tijela prirodnim putem i tope se suvišni kilogrami. 

Vakumska masaža se pokazala kao jedna od najučinkovitijih i najkorištenijih metoda uklanjanja tvrdokornog celulita te regeneracije tkiva i zatezanja kože.

Ovim tretmanom tijelo se detoksicira i poboljšava se opskrba kože kisikom i vodom, zbog čega ima odlične učinke na tonus kože. Vakumom se tretiraju bolovi u leđima, tvrdokorni celulit, strije, otklanjanje masnih naslaga s problematičnih zona.

Analiza sastava tijela daje udio potkožnog masnog tkiva u organizmu, unutarnjeg (visceralnog) masnog tkiva, vode, udio mišićnog i koštanog tkiva  te izračun bazalnog metabolizama (BMR).

Iznimno je bitna kod mršavljenja jer omjerima indeksa izmjerenih vrijednosti konzistentno prati rezultate usvojenog režima prehrane, tretmana mršavljenja i redovne tjelesne aktivnosti.

Bazira se na multisenzornoj BIA tehnologiji na način da se pomoću stajnih elektroda od nehrđajućeg čelika šalju slabi i sigurni električni signali kroz tijelo i mjeri otpor struje kojeg pruža masno tkivo.

Električni signal slobodno prolazi kroz mišiće, krv i vodu, ali masno tkivo mu pruža otpor jer sadrži vrlo malo vode. Točnost analize potvrđena je kliničkim ispitivanjima.

Vidimo se u salonu BB4U!

BB4U

Brune Bušića 4,
Zagreb, Hrvatska

https://bb4u.com.hr/

Dodatno predlažemo i...