Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket fizikalnih terapija i 1 masaža!

U sigurnim rukama fizioterapeuta super paketom masaže i terapije poboljšajte zdravlje i smanjite bol!

  • Vrijednost290 kn
  • Popust31%
  • Ušteda91 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Masaža stvara osjećaj duboke opuštenosti i uklanjanja stres
 • Pomaže pri opuštanju ukočenih mišića te živčanog sustava
 • Tretmane provodi: Filip Pavlović, bacc. physioth.

Masaža - idealna tehnika koja budi uspavano tijelo i popravlja zdravlje

Masaža je osnovna manualna tehnika u kojoj fizioterapeut, ostvaruje dijalog sa tkivom. Masažom saznaje kvalitetu tkiva koje dodiruje, intenzitet promjena koje manifestiraju bol, postoji li upalni proces pa je kože topla, zategnuta sjajna ili je tkivo dugo van uobičajene funkcije pa je bez vitalnosti ili sadrži puno otpadnih produkata koje tijelo nastoji izbaciti.

Odavno masažu smatraju kao sredstvo za očuvanje tijela i duha. Razvijeno je mnoštvo različitih masažnih tehnika a cilj svih je tjelesna i psihička promjena na bolje. Masažu može izvoditi svaka osoba kojoj vjerujemo i koja nam djeluje ugodno, a ima znanja i vještine nekih masažnih tehnika.

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu radi manipulacije tjelesnim tkivom. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe. Djeluje opuštajuće i često će pridonijeti poboljšanju raspoloženja. samopouzdanja i smanjenja tjeskobe. Smanjuje napetost, a samim time i bolove. Rezultati se osjete veća nakon jedne terapije, no ipak kod većih problema biti će potrebno više tretmana, a i kada se riješe problemi s bolovima u leđima, vrlo je pametno odlaziti redovno na stručnu masažu radi samog održavanja tijela i zdravlja organizma.

Sportska masaža

Prvi cilj je osloboditi tijelo nagomilanih nusprodukata metabolizma nakon aktivnosti ili posljedica prenaprezanja ili ozljede, a drugi cilj je potaknuti tijelo na bolju prokrvljenost ,što pojačava napetost mišića veću pokretljivost,te popravlja i sportske rezultate. Tehnike sportske masaže su jačeg intenziteta i također se nadopunjuju pripravcima koji rezultiraju povećanom cirkulacijom u svrhu eliminacije toksina iz tijela ili stimulacije fizičke aktivnosti.

Nakon masaže osjećat ćete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osjetite isto. Nakon što je masaža probudila vaše tijelo , popravila cirkulaciju i sve hormonalne procese osjetit ćete da ste popravili i zdravlje i možete uživati u  boljoj kvaliteti života.

Trapezius masaža i njega tijela

Avenija Dubrovnik 36,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/Trapezius-101719487881455/?_rdc=1&_rdr

Dodatno predlažemo i...