Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Padova, Ravenna i San Marino: dvodnevno putovanje 16.03. za 590 kn!

Upoznajte ljepote treće najmanje europske države - San Marina, oduševite se slikovitom Ravennom i popijte capuccino u Padovi

  • Super cijena
  • 89 kn
  • rasprodano!
    Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 3

16.03.2019    1

  • U Padovi je poznato sveučilište i najstarije anatomsko kazalište na svijetu
  • San Marino je treća najmanja europska država
  • Ravenna je poznata po mozaicima, ranokršćanskim crkvama i spomenicima

Upoznajte ljepote treće najmanje europske države - San Marina,  oduševite se slikovitom Ravennom i popijte capuccino u Padovi!

1. DAN: ZAGREB/RIJEKA - PADOVA – RIMINI

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 04:45 sati.

Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema PADOVI u 05:00 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i sjevernoj strani odmorišta Vrata Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PADOVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Padovu otići ćemo do Staroga grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle... Slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i odlazak prema RIMINIJU. Dolazak u hotel. Noćenje.

2. DAN: SAN MARINO - RAVENNA - ZAGREB/RIJEKA

Poslije doručka, okupljanje grupe i odlazak prema SAN MARINU, trećoj najmanjoj europskoj državi, nakon Vatikana i Monaka. Prema legendi osnovao ju je klesar Marin s otoka Raba 301. godine, koji je sa svojim prijateljem Leom krenuo za Rimini. To je bilo razdoblje progona kršćana, tako da se Marin sklonio na obližnje brdo MONTE TITANO, na kojemu je izgradio kapelicu na čijim temeljima je nastala jezgra grada San Marina. Središte grada štite tri tornja smještena na vrhovima Monte Titana: GUAITA, CESTA I MONTALE.

Odlazak u razgled grada sa pratiteljem putovanja: BAZILIKA SV. MARINA, CRKVA SV. PETRA, GRADSKA VIJEĆNICA, ZIDINE GRADA SA TORNJEVIMA, PALAZZO PUBLICO, TRG GARIBALDI … Slobodno vrijeme shopping, kavu ili kupnju suvenira.

Okupljanje grupe i polazak prema RAVENNI, nekadašnjoj prijestolnici zapadnog rimskog carstva koja je poznata po mozaicima, ranokršćanskim crkvama i spomenicima od kojih je čak osam upisano na popis UNESCO-ve svjetske baštine. Inače, Dante je u progonstvu pisao zadnje dijelove Božanske komedije upravo u Ravenni i tu se nalazi njegovo posljednje počivalište.

Odlazak u šetnju gradom i kraći razgled grada uz pratitelja putovanja: BAZILIKA SV. IVANA EVANĐELISTE, DANTEOVA GROBNICA, BAZILIKA SV. FRANCESCO, središnji trg sa kojeg okružuju srednjovjekovne palače koje će Vas oduševiti, TRG ANDREA COSTA, BAZILIKA SV. VITALEA sa Mauzolejem GALLA PLACIDIA,.. Nakon razgleda povijesne gradske jezgre  slobodno vrijeme za individualne programe; kupnju suvenira ili pak odličan talijanski capuccino. Okupljanje na mjestu polaska.. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, očekivani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.

Cijena uključuje:
✓ 1 noćenje u Riminiju u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na osnovi noćenja sa doručkom
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije
✓ licenciranog pratitelja
✓ sve razglede prema programu
✓ troškove jamčevine, organizacije, prodaje i realizacije

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
✓ fakultativne sadržaje
✓ karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi
✓ sve nenavedene troškove
✓ skretanje s rute
✓ putno osiguranje

Obavezna nadoplata:
✓boravišna pristojba: 2,00 € noć/osoba

Fakultativna nadoplata:
✓ doplata za jednokrevetnu sobu: 130,00 kn/noć

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Smart Travel (ID KOD: HR-AB-01-070116312) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Smart Travel

Amruševa 10/2,
Zagreb, HR-AB-01-070116312, Hrvatska

Telefon:(01) 2862 899 (pon-pet: 9-16 h)

info@smart-travel.hr
www.smart-travel.hr

Dodatno predlažemo i...