Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

CIJELA SEZONA! Otok Ugljan, villa Stari Dvor***: 4, 6 ili 8 dana sa polupansionom za 2 osobe i 1 dijete!

Villa Stari Dvor smještena je pedesetak metara od obale s uređenom plažom, povoljnom za kupanje i zabavu male djece i starijih osoba, i malim molom za sidrenje brodica

  • Super cijena
  • 1650 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 3

30.09.2020    2-3

  • Mali obiteljski pansion sa 18 dvokrevetnih ili trokrevetnih soba
  • Doživite pravi meditetanski ugođaj

Uz atraktivnu lokaciju i vrlo ugodnu atmosferu garanciju da provedete nezaboravan odmor daje Vam i naše dugogodišnje iskustvo u turizmu!

Villa Stari dvor nalazi se na otoku Ugljan u istoimenom mjestu.

Villa Stari Dvor smještena je pedesetak metara od obale s uređenom plažom, povoljnom za kupanje i zabavu male djece i starijih osoba, malim molom za sidrenje brodica i ostalim popratnim sadržajima, koji Vam omogućuju da svoj odmor provedete bezbrižno.
 
U objektu na četiri etaže, nalazi se 8 dvokrevetnih i 8 trokrevetnih soba. Sve sobe su klimatizirane, te opremljene sa telefonom, internet priključkom, televizorom i satelitskim prijemnikom, kupaonicom i balkonom s pogledom na more ili park, kao i pripadajućim parkirnim mjestom za Vaš automobil. Postoji i mogućnost uvođenja pomoćnih ležajeva za djecu u sobe.
 
U neposrednoj blizini Ville Stari dvor, možete na tren osjetiti čari pustolovine u jednom od 4 nacionalna parka: Kornati, Paklenica, Plitvička jezera i Krka, kao i blizina grada Zadra sa vrlo bogatim kulturnim nasljeđem. U opuštenoj atmosferi možete uživati u raznovrsnim pićima, koktelima koja se poslužuju u našem restoranu kao i svakodnevnim zabavama na otoku što ih organiziraju domaćini ali i sami gosti. U pružanju usluga polu i punog pansiona u našem restoranu poslužujemo i jelo po narudžbi a'la carté.
 
Svoje slobodno vrijeme također možete provesti u rekreacijskim aktivnostima kao što su vožnje biciklom i vodeni sportovi (vožnja skuterom, ronjenje, iznajmljivanje malih brodica).

Ugljan je jedan od najslikovitijih otoka u zadarskom arhipelagu, leži preko puta Zadra od kojega ga dijeli samo nekoliko NM široki Zadarski kanal. Taj uvijek zeleni otok, čiju površinu prekrivaju maslinici s idiličnim uvalama i slikovitim ribarskim lučicama, generacijama je vezan uz more, pomorstvo i ribarstvo, a više od 2000 godina tradicije obrade maslina ostavilo je na tisuće stabala maslina od kojih se dobiva ulje iznimne kvalitete i arome. Duž istočne strane otoka u prirodnim uvalama nižu se ribarska i turistička mjesta, od kojih su najpoznatija Preko, Kukljica, Kali i Ugljan. 

Pozivamo Vas da svojim prisustvom osjetite čari netaknute prirode, postanete svjedokom kristalno čistog mora i tisućljetnog kulturnog nasljeđa naše male, ali vrlo tople i prijateljske zemlje!

Villa Stari Dvor***

Batalaška ulica 35,
Otok Ugljan, Hrvatska

www.staridvor.hr

Dodatno predlažemo i...