Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Dezinfekcija putničkog prostora ozonom!

Riješite se mikroba i neugodnih mirisa u vašem automobilu

  • Vrijednost399 kn
  • Popust50%
  • Ušteda200 kn
 • 199 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 2

 • Potpuna dezinfekcija putničke kabine 
 • Ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator
 • Napredna i ekološki prihvatljiva tehnologija
 • Ne koristi nikakve tekućine ili zamjenjive filtere

Mirisne boriće možemo staviti u prošlost jer nakon osvježavanja putničkog prostora automobil dobiva miris novog automobila!

Osvježavanje ili dezinfekcija putničkog prostora ozonom je eliminiranje mikroorganizama i izvlačenje dima iz interijera automobila pri čemu mirisne boriće možemo staviti u prošlost jer nakon osvježavanja putničkog prostora automobil dobiva miris novog automobila.

Dezinfekcija putničkog prostora ozonom jedini je učinkovit način potpune dezinfekcije putničke kabine vozila jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator. Ozon prodire u samu površinsku strukturu materijala te na kemijskoj razini uništava mikroorganizme. Uređaj kojim se tretira unutrašnjost automobila vrlo je učinkovit kod vozila u kojima se puši ili se u njima prevoze kućni ljubimci.

Ovaj uređaj ne koristi nikakve tekućine ili zamjenjive filtere. To je napredna i ekološki prihvatljiva tehnologija. Barem jednom godišnje trebalo bi potpuno dezinficirati i kanale i putnički prostor kako bi boravak u vozilu bio ugodniji ali i zdraviji. Nakon tretmana ozonom, unutrašnjost vašeg automobila bit će potpuno očišćen od mikroba i neugodnih mirisa, te će dugo zadržati ugodnu svježinu.

Safety Car pruža usluge redovnog održavanja vozila, pregled vozila za tehnički pregled, pripremu vozila za zimu što uključuje sve mehaničarske i električarske popravke na vozilima. Uz to nudimo i popravak i servis klima uređaja, poliranje farova, te demontažu, balansiranje i montažu pneumatika na vozilima.

Iza nas stoji tridesetogodišnje iskustvo voditelja servisa, te za sve radove izdajemo račun, a za veće zahvate na vozilima i dvogodišnje jamstvo.

 

 

 

Safety Car

Nova cesta 36A,
Zagreb

www.acsafetycar.hr

Dodatno predlažemo i...