Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ortopedski ulošci IRON sport za trčanje s dodatnim amortizirajućim materijalom!

Garancija od 6 mjeseci i kompjuterska analiza hoda + 50% popusta na punu cijenu za još jedne uloške

  • Vrijednost900 kn
  • Popust50%
  • Ušteda450 kn
 • 450 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Ortopedski ulošci smanjuju opterećenost stopala
 • Inter med service ima više od 50 godina aktivnog iskustva
 • + GRATIS besplatna analiza hoda + GREEN-9 umetak za rasterećenje pete

Ortopedski ulošci sport extreme posebno su namijenjeni za korištenje prilikom ekstremnog opterećenja stopala tijekom sportskih aktivnosti popust trčanja ili maratona.
 
Ulošci sport extreme cijelom dužinom imaju dodatni amortizirajući materijal koji umanjuje pritisak na stopala, odnosno prigušuje vibraciju koja nastaje prilikom udara stopala u pod.
 
Ako ste ljubitelj sportskih aktivnosti, naročito dugog hodanja i trčanja ili se pripremate za maraton, poklonite sebi uloške po mjeri izrađene putem kompjuterske analize ili digitalnog otiska koji će osigurati udobnost prilikom omiljenih aktivnosti.
 
Ortopedski ulošci za stopala također pomažu u uklanjanju bolova u nogama, zglobovima, stopalima, koljenima, kukovima i leđima. 
 
 
Statistički podaci pokazuju da 50% - 80% gradskog stanovništva ima spuštena stopala. To se povezuje s činjenicom da se stopalo još nije potpuno anatomski i funkcionalno prilagodilo opterećenju čovjeka u svakodnevnom životu.
 
No, ne morate imati „samo“ spuštena stopala da bi vam trebali ortopedski ulošci. Zbog tvrdih podloga, kao što su beton i asfalt, naša stopala gube prirodno stečenu elastičnost i zbog tih razloga gubi se dobra, kako statička tako i dinamička, funkcija stopala. Posljedice toga su svima poznate: bol u lumbalnoj i vratnoj kralježnici, osjećaj umora i težine u nogama, boli te naticanja nogu. 
 
Osim redovnim vježbama, statika stopala se može korigirati izradom odgovarajućih individualno izrađenih ortopedskih uložaka koji se stavljaju u cipele. Ortopedski ulošci se stavljaju u obuću u kojoj pojedinac provodi najveći dio dana te u športsku obuću jer kod športaša može doći do velikih problema zbog deformiranih stopala. 
 
Zahvaljujući novoj tehnologiji danas postoje kompjuterski programi kojima se kvantitativno i kvalitativno analizira hod. Izrađuju se ortopedski ulošci koji korigiraju opterećenja stopala u stajanju i hodu.
 
Kupnjom ponude dobivate GRATIS GREEN-9 umetak za rasterećenje pete
 
 

Ortomed shop

Klovićeva 2,
Zagreb, Hrvatska

www.mojastopala.com

Dodatno predlažemo i...