Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online vodeći tečaj za kripto-trgovanje na platformi Algowave

Naučite kako profitirati od blockchain tehnologije, steknite potrebno znanje i vještine od vodećih financijskih stručnjaka iz područja kriptovaluta!

  • Vrijednost1,450 kn
  • Popust98%
  • Ušteda1421 kn
 • 29 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 8

 • Naučite kako pametno ulagati u kripto valute: od postavljanja ETH novčanika, uobičajenih procesa trgovina kripto valutama do naprednijih ICO strategija ulaganja 
 • Tečaj je osmišljen tako da može preobraziti potpune početnike u profesionalce
 • Predznanje nije potrebno

Prilika za svjetski online tečaj za trgovanje digitalnim valutma na platformi temeljenoj na AI sustavu

Kako uspješno i jednostavno ulagati u Bitcoin i kriptovalute? Naučite kako profitirati od blockchain tehnologije, steknite potrebno znanje i vještine od vodećih financijskih stručnjaka iz područja kriptovaluta! Tečaj je namijenjen svima zainteresiranima za saznavanje više o trgovanju digitalnim valutama i jedinstvenom AI programu koji osigurava visoke povrate na investiciju.

U ovom tečaju naučit ćete kako samostalno koristiti fundamentalnu i tehničku analizu za uspješnije trgovanje na burzama kao što je Binance. Učenje na vlastitim pokušajima i pogreškama često predstavlja dugotrajan i skup proces. Također, trgovanje kriptovalutama može biti vrlo rizično, stoga moramo naučiti kako upravljati tim rizikom i u konačnici biti profitabilni i odgovorni sa svojim kapitalom.
 

Steći ćete sljedeća praktična znanja od financijskih savjetnika: 

✓ Kako profitirati na tržištu kriptovaluta
✓ Kako osigurati svoj račun
✓ Odabir pravog ICO-a
✓ Kako položiti / povući digitalni novac
✓ Zamjena tokena za kriptovalute u pravom trenutku
✓ Kako pretvoriti Bitcoin u tradicionalni novac
✓ Kako trgovati Bitcoinima 
✓ Kako kupiti, držati i osigurati bitcoin i druge kovanice
✓ Kako raditi sa vodećom svjetskom razmjenom kriptovaluta
✓ Certifikat o odrađenom tečaju

 

 

Jeste li se ikad zapitali kako hedge fondovi nadmašuju privatne trgovce? Znate li kako napredni analitičari na tržištu imaju više uspjeha i manji rizik u trgovanju? Uz pomoć Umjetne inteligencije. Velike korporacije, najuspješniji hedge fondovi i najveće svjetske banke oslanjaju se na umjetnu inteligenciju kako bi maksimizirali svoj profit. 

Algowave je jedina platforma na tržištu koja korisnicima nudi snažan AI softver unutar svoje aplikacije. Algowaveov jedinstveni AI dodatak specijaliziran je za predviđanje fluktuacija na tržištu te su najnovija saznanja i analiza dostupni ekskluzivno vama. 

Nudimo vam po jedinstvenoj cijeni priliku za online tečaj na platformi koju koriste velike svjetske korporacije i bankovni sustav za predviđanje kretanja tržišta. Ne prepustite posebnu priliku i steknite vrijednu prednost s vrhunskim znanjem u trgovanju digitalnim valutama i uvidu u financijsko tržište. 

Algowave je jedinstvena plaftorma koja spaja 2 programa – Endor, sustav koji uz pomoć umjetne inteligencije predviđa kretanja tržišta, i Binance, vodeću i prepoznatu svjetsku platformu za razmjenu kriptovaluta. Potpomognut opsežnim istraživanjima na MIT-u, Endor tim je osmislio tzv. „Google for predictive analytics“ pružajući svakom poslovanju automatizirana, šifrirana i trenutna AI predviđanja. Na taj način, Endor izvlači maksimum iz prikupljenih podataka s neviđenom brzinom i preciznošću. Algowave čini tim vodećih stručnjaka na području financijske analize i trgovanja koji uz pomoć Endorovog AI sustava i Binance platforme omogućavaju svakom klijentu napredno automatizirano trgovanje kriptovalutama i, uz pomoć predviđenja tržišta, sigurnu zaradu s razinom uspješnosti od čak 80 posto.
 

Tele Gold

www.tele-gold.com/

Dodatno predlažemo i...