Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

NP Plitvičkia jezera, Rooms Magdić***: 1 noćenje za dvoje u moderno uređenim sobama!

Uživajte u najljepšem nacionalnom parku, sobe se nalaze tek 15 minuta od parka

  • Vrijednost385 kn
  • Popust22%
  • Ušteda86 kn
 • 299 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

30.06.2020    2

 • Sobe Magdić smještene su na mirnoj lokaciji, 500 metara od središta Korenice
 • Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je 16 km
 • Osim Plitvičkih jezera, u blizini Rooms Magdić 3* nalaze se i pješačke te biciklističke staze

Rooms Magdić 3*

Predivna priroda u kombinaciji s udobnim smještajem savršena je kombinacija za opuštajući odmor daleko od gradske vreve. :)
 
Sobe Magdić smještene su na mirnoj lokaciji, 500 metara od središta Korenice. Objekt uključuje vrt s terasom i opremom za roštilj. Nacionalni park Plitvička jezera udaljen je 16 km (Ulaz 1 je udaljen 18,8 km, Ulaz 2 je udaljen 16,2 km).
 
Moderno uređene sobe pružaju pogled na vrt, a sadrže prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu s tušem. Gostima je dostupno i besplatno parkiralište te besplatan WiFi. Kućni ljubimci su dobrodošli.
 
Vaš ugodan boravak osigurat će iznimno ljubazni domaćini, a o zadovoljstvu prijašnjih gostiju zasigurno svjedoči i iznimno visoka ocjena kao jednog od najboljih smještaja na lokaciji.
 
Osim Plitvičkih jezera, u blizini Rooms Magdić 3* nalaze se i pješačke te biciklističke staze. Možete posjetiti i srednjovjekovnu utvrdu Mrsinj (3,5 km), Selo Rastoke poznato po slapovima rijeke Korane i starim vodenicama (40 km), Perušić gdje možete vidjeti poznatu špilju Samograd (45 km) te Kuterevo gdje se nalazi utočište za medvjede (60 km).
 
Plitvička jezera - nacionalni park zapanjujućih prirodnih ljepota
 
Na samo dva sata vožnje od glavnog grada, gradske gužve, prometa i betonskih građevina sa svih strana, nalazi se jedno od najljepših mjesta na planeti. Naš ponos u obliku prirodnih ljepota koje vam svojim spektakularnim uprizorenjem garantiraju oduzimanje daha - Nacionalni park Plitvička jezera. 
 
Još davne 1949. godine proglašena su nacionalnim parkom, a nakon toga ih je i UNESCO uvrstio na svoju listu svjetske baštine gdje zauzimaju jedno od prvih mjesta. 
 

Plitvička jezera sastoje se od ukupno 16 jezera, 12 gornjih i 4 donja jezera. Specifičnost je u tome da su gornja jezera površinski i dubinom veća od donjih koja su plitka, nastala na vapnenačkoj podlozi. 

Putem do gornjih jezera vidjet ćete i najveći slap u Hrvatskoj, Veliki slap, visok čak 78 m koji nastaje obrušavanjem potoka Plitvica niz liticu. Prvo i ujedno najveće jezero koje ćete vidjeti jest Kozjak, duboko čak 47 metara dok je dubina drugog najvećeg, Prošćanskog čak 10 metara manja. 

U svakom slučaju, šetnja je to koje ćete se sjećati dok ste živi jer pogled na tirkiznu boju vode plitvičkih jezera i kontrast s kamenom i zelenilom oko njih, ne zaboravlja se lako. Naime uz jezera i vodenu priču, Plitvice su poznate i po svojim bogatim, zelenim šumama u kojima žive tri najveća europska predatora – smeđi medvjed, ris i vuk.

Kako bi najbolje vidjeli ostatak jezera i slapova, ukrcajte se na brod koji inače vozi s jezera Kozjak i upijte čaroliju do kraja. 

Mnoštvo slapova, među kojima su najatraktivniji Veliki i Mali prštavac, ostavit će vas bez riječi.

Rooms Magdić***

Braće Matovina 4,
Korenica, Hrvatska

www.facebook.com/rooms.magdic

Dodatno predlažemo i...